2777
2789
عنوان

چشم چرونیییییی

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 34 پست
باش عزیزم ولی من دربرابر واکنش اون عین ماست که نیستم دهنشو سرویس میکنم حق نداره تو کشور منننن و توو ...

عزیزم حرفتو کاملا قبول دارم ولی وقتی یک بیشعور و بی غیرت تو همین سایت وقتی میگم باحجاب بودم میگه براش جذاب بودی و پلشو بردی تا تهش رو بخون گلم

عزیزم من با کسی باور کن دارم حرف میزنمم که تاحالا ر رستورانم ندیده چه برسه به خودش به تو برف بودن سر ...

من نمیفهم اخه نگاه کردن به کارگر اتباع این همه داداردودور داره معلومه عقده ای هستی چون اینکه یه کارگر به من نگاه کنه اصلا برام مهم نیست چه افاغنه باشه چه پاکستانی

خدایا در آرزوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من نمیفهم اخه نگاه کردن به کارگر اتباع این همه داداردودور داره معلومه عقده ای هستی چون اینکه یه کارگ ...

بله عزیزم چون شما به عرض اندام عادت داری و من ندارم و ناراحتم ازینکه تو کشور خودم حس امنیت ندارم بخاطر اتباع

بله عزیزم چون شما به عرض اندام عادت داری و من ندارم و ناراحتم ازینکه تو کشور خودم حس امنیت ندارم بخا ...

تو اینجوری فک کن خدا بهت ارامش بده البته امیدوارمش من چیز بدی نگفتم که این جوری واکنش نشون دادی تا به حال کسی نگات نکرده برا همین برات تازگی داشته مبارکه

خدایا در آرزوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن
تو اینجوری فک کن خدا بهت ارامش بده البته امیدوارمش من چیز بدی نگفتم که این جوری واکنش نشون دادی تا ب ...

اره عزیزم کسی نگام نکرده میدونی چرا به قول خودت و به حرف خودت لخت نبودم حتما شما بودی چون گفتی اگه کسی لخت نباشه نگاهش نمیکنن😙😙😙