2777
2789
عنوان

چشم چرونیییییی

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 34 پست
اسلام حجاب رو برای همین چیزا قرار داده گلم که هر پاپتی جرات نکنه نگاه کنه بعدش مرد مرده فرقی نداره ا ...

عزیزم میگم اگه شال و مانتو نداشتم حرفتو قبول میکردن اما من چون با داداشام و خانواده بودم ساده بودم و با شال ارایشمم ملایم بود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه ربطی داره اصلا آدم دلش بخواد لخت بشه حق نداره به آدم نگاهم کننن چه برسه به چشم چرونی و هول بازی

اونم میگه منم دلم میخواد نگاه کنم هر کنشی یه واکنشی داره همونطور که تو دلت خواسته اونم هول بازی دلش خواسته

خدایا در آرزوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن
اونم میگه منم دلم میخواد نگاه کنم هر کنشی یه واکنشی داره همونطور که تو دلت خواسته اونم هول بازی دلش ...

عزیزم من حجابمم کامل بود اینجا واکنش چیه هم شال داشتم هم ارایشمم ملایم بود با خانواده بودم اینجا کنش برای چیه

عزیزم من حجابمم کامل بود اینجا واکنش چیه هم شال داشتم هم ارایشمم ملایم بود با خانواده بودم اینجا کنش ...

خوب حتما براش جذاب اومدی دلش رو بردی  

خدایا در آرزوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن
پارسال ماام اسباب کشی داشتیم کارگراشون به مامانم نگاه کرد و به زبون خودشون یه چیزی گفتن هنوزم حس بدی ...

حتما مامانتم حس بدی گرفته چون چیزی برای تز دست دادن ندارن ادم میترسه باهاشون دعوا کنه

اونم میگه منم دلم میخواد نگاه کنم هر کنشی یه واکنشی داره همونطور که تو دلت خواسته اونم هول بازی دلش ...

باش عزیزم ولی من دربرابر واکنش اون عین ماست که نیستم دهنشو سرویس میکنم حق نداره تو کشور منننن و توو بهم نگاه معمولی هم بکنه چه برسه به فرا تر از اون اگه مرد ایرانی بود حرف شما قبول ولی در برابر این حرومی های افغان هیچ مرزی نمیشناسم بیشرف بی پدر مادر اومده تو سرزمین من هرکاری دلش بخواد بکنه؟ نه خانوم از ابن خبر ها نیست

خوب حتما براش جذاب اومدی دلش رو بردی

عزیزم من با کسی باور کن دارم حرف میزنمم که تاحالا ر رستورانم ندیده چه برسه به خودش به تو برف بودن سرت ادامه بده امیدوارم دخترت و‌مادر شماهم برای مردای پاکستانی جذاب باشن اگه من برای افغان بودم