2777
2789
عنوان

حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 23 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم یه مدت بی محلش میکردم و اصلا سراغشو نمیگرفتم. 

بعضی وقتا مردا که بفهمن بی محل شدن خودشون میان سراغت ولی وقتی ادای این زنای وابسته رو در بیاری بدتر ازت دور میشن. بزار بفهمه زندگی بدون اونم میگذره. بعد که اومد سراغت اوضاع آروم شد باهاش در این مورد حرف بزن

نيستم اهل حساب و هندسه اما بدان بين اشكال رياضي عاشق شش گوشه ام

عزیزدلم ی مدت بی محلش کن اصلا نشون نده ک حساس شدی بگو من کاری ب کارت ندارم هر غلطی میخای بکن اما توام کاری بمن نداشته باش 

شبا برو خوته بابات بخاب برو اونجا مهمونی بمون شب باهاش مث خودش رفتار کن 

اگ چیزی‌گف بگو من ک بهت گفتم

ایشالا ک جواب بده 

محلش نزار واس ی مرد هیچی بدتر از کم‌محلی نیس

سلام لطفا بیشتر دقت کن ی جوری ب شوهرت بیشتر برس و هواشو داشته باش ببین چی دوس داره و چی میخواد نزار رابطش با خالش بیشتر بشه خدایی نکرده یهو خالش ی مریض باشه و باعث بشه شوهرت وارد رابطه ای وحشتناک بشه ایشالله که اینطور نیست ولی ب خالش بفهمون که حدخودشو نگه داره بزار ناراحت بشه تو زن این زندگی هستی و حق داری همه جوره از زندگیت دفاع کنی 

خدایا فقط امیدم به خودته و محتاج نگاهتم میدونم که صدامو میشنوی هواموداشته باش کمکم کن🌼🌼🌼🌼 خودت سوپرایزم کردی خودت هم نگه دارش باش به حق بنده های خوبت هیچکسیو ناامید نکن
2790
2778
2791
2779
2792