2777
2789
عنوان

حالم بده

456 بازدید | 23 پست

امشب بعدچندشب ک قهربودیم تاپیکم زدم درمورددیراومدنش رفتم باهاش حرف بزنم یهو وسطاش وحشی شدکاسه دستشو پرت کرد سمت دیوار خرد شد بعدشم شروع کرد به دادو بیداد

خیلی ترسیدم 

آخی عزیزم ولش کن الان شبه صبح که آروم شد بشین باهاش حرف بزن

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واسه چی ترسیدی 

تو هم کاسه پرت میکردی تا ادم شه 

تا بفهمه وحشی بازی رو همه بلدن

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄

داشتم اروم بهش میگفتم که خسته شدم انقد شبا دیرمیای و هردفعه دعوامون شده سره دیراومدنته چراباهام کم حرف میزنی و من دوس دارم بیشتر باهم صحبت کنیم و....

اونشب ک دعوامون شد قضیه ازاین قراربود که اخرشب دیرکرده بود زنگ زدم ببینم کجاس گفت اومدم پیش خالم (خالش تقریبا جوونه و خیلی جدیدا دل وقلوه میدن بهم جدیدا هم توتلگرام باهم زیاد حرف میزنن ,اونروز بحث شدداشتم به خالش میگفتم بامن توخونه کم حرف میزنه گفت عه?وقتایی ک من شیفت شبم خیلی تو تل گرام میگیم ومیخندیم و...)خلاصه اونشب خیلی ناراحت شدم که شوهرم شده سنگ صبور وپایه ی خالش ولی زنش باید بیاد نت گردی و هم صحبت پیداکنه 

یه بارم عکس پروفایلشو غمگین گذاشته بود پشت تلفن سریع بهش گفت دیگه نبینم ازاین عکسا بزاری سریع عوضش کن حالا اصلا براش مهم نیس من چ عکسی بزارم و ناراحت باشم یاغمکین اونروز ازسردرد داشتم میمردم زنگ زدم مامانم اومد پیشم بخدا اخرشب یه کلام نپرسید چت بود )

امشب گفت چرا پیش خالم بود م ناراحت شدی ومنم بهش گفتم اگه جای من بودی ناراحت میشدی و براش توضیح دادم ک انقد ک حال اونو میپرسی بامن اینجورنیستی و گفتم مثلا بهش گفتی عکس پروفایلتو عوض کن درصورتی ک ناراحتی من برات مهم نیس و....

تااینو گفتم شروع کرد به دادبیداد ک عجب غلطی کردم به اون این حرفو زدم زبون نفهم برو گمشو اصلا نمیخام باهات حرف بزنم و ظرفو پرت کرد و.....

داشتم اروم بهش میگفتم که خسته شدم انقد شبا دیرمیای و هردفعه دعوامون شده سره دیراومدنته چراباهام کم ح ...

چه وحشی. چرا اینا نمیفهمن زن و زندگیشون باید از همه چیز  و همه کس مهمتر باشه براشون

یه زن نمیتونه دوستت داشته باشه بعد دوستت نداشته باشه بعد دوباره دوستت داشته باشه یه زن فقط میتونه دوستت داشته باشه دوستت داشته باشه و بعد دیگه هیچوقت دوست نداشته باشه

خب ریشه یابی کن که چرا انقدر با خالش بهش خوش میگذره.حتما اون اخلاقش رو کامل دستشه میدونه چجوری باهاش رفتار کنه.شاید این اواخر هم زیاد گلگی کردی خسته شده.

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.
2790
2778
2791
2779
2792