makaron مدیر استارتر عضویت: 1402/11/01 تعداد پست: 681 عنوان بهورز 34 بازدید | 3 پست کسی میدونی زمان شرکت در آزمون استخدامی بهورزی کیه؟ یا اصلا دیپلم میگیرن؟ - خدایا ما به دیدن معجزه های تو در لحظههای نا امیدی ، سخت محتاجیم . 🌱🤍﮼ 1403/06/04 | 17:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mmmmbb عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 8655 بله دیپلم میگیرن تو آی استخدام دنبال اخبارش باش خبرش هست که نیرو میخوان با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من صرفاً استارتر
makaron مدیر استارتر عضویت: 1402/11/01 تعداد پست: 681 بله دیپلم میگیرن تو آی استخدام دنبال اخبارش باش خبرش هست که نیرو میخوان ممنونم بنظرتون برای امسال فرصت ثبت نام آزمونش تموم شده؟ - خدایا ما به دیدن معجزه های تو در لحظههای نا امیدی ، سخت محتاجیم . 🌱🤍﮼
mmmmbb عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 8655 ممنونم بنظرتون برای امسال فرصت ثبت نام آزمونش تموم شده؟ نه هنوز فراخوان نداده من خودم پرستارم اما بین همکار های کمک پرستار شنیدم گلم دقیقا نمیدونم با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من صرفاً استارتر