2777
2789
عنوان

بیبی چک

222 بازدید | 31 پست

دوستان اگه چندبار بزنیم منفی باشه دیگه میشه مطمعن بشیم منفیه ؟؟بدون دخولم بوده رابطه علائمم فقط پریودیم عقبه ۲۰ذوز که البته قبلا حتی شده یکماهم نشم پریود ممکنه ؟؟خیلی استرس دارم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عصاب ادمو خراب میکنید رابطه بدون دخول داشتین دیگه

قیافه اسپرم😲

قیافه تخمک😨

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام 

یه آزمایش بده خیالت راحت بشه ولی جدای از بارداری حتما دکتر برو آزمایش سونو هم بده شاید کیستی چیزی داری که پریودت نامنظمه 

ماشمالی ها دلمون اندازه یه دنیاست بیای شمال میفهمی ...  
اول بیا تعریف کن ببینم چ کار کردی؟!😉

چرا انگار مردی

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام 

عصاب ادمو خراب میکنید رابطه بدون دخول داشتین دیگهقیافه اسپرم😲قیافه تخمک😨

بابا دیوونه شدم از بس سرچ زدم انقد نوشتن وای حامله شدن فلان شده دارن میمیرم حس میکنم سر استرسمم هست نمیاد پریودیم

دوروز فبل پریودیم رابطه بدون دخول بوده ببخسید اصن واژنم برخورد نداشته میگم بوقت اب ریخته ازکمرم ۱درص ...

نه بابا 😂😂😂😂😂 نیستی و اینکه ی روزی اگ میخواستی باردار بشی پانزده روز باید از رابطه گذشته باشه که بی بی چک بزنی و مثبت بشه چون قبلش خطا منفی نشون میده الان اما باردار نیستی خیالت راحت 

یه آزمایش بده خیالت راحت بشه ولی جدای از بارداری حتما دکتر برو آزمایش سونو هم بده شاید کیستی چیزی دا ...

قبلن ازمایش همه چی دادم هیچی نبود ولی باز پریود نمیشدم خودم گفتم حتما دبکه تنبلیه