2777
2789
عنوان

زن داداشم

373 بازدید | 10 پست

با زن داداشم خیلی خوبم جوری ک هرجایی ک میریم بقیه از رابطمون ینی از رابطم باهاش بعنوان ی خواهرشوهر تعجب میکنن همه جوره باهاش خوبم ولی امروز بعد از ۸ سال ک زن داداشمه فهمیدم اون همیشه سواستفاده کرده و هیچی جلو چشمم نبوده هر وقت میاد خونم کلی پذیرایی ازش میکنم و خیلی احترامش رو دارم ولی من هر وقت رفتم پیشش حاضر نبوده پذیرایی کنه همیشه گفته فلان چیز تو یخچاله برو بردار بیار بخور

اون موقع ها من فکر میکردم چون درگیر بچست اینطوره و خستست ولی الان ک پیشش بودم متوجه شدم داداشم فقط تو فکر پذیرایی بود اون با اینکه بچش خوابیده بود حاضر نبود چیزی بیاره ولی وقتی خانواده خودش میان سنگ تموم میزاره

ی ماه پیشم رفته بودیم مسافرت دست جمعی تو جمع هر وقت میخواست حرفی بزنه منو خطاب قرار میداد و بقول خودش شوخی میکرد

اونجا بود ک فهمیدم ادم رو باید تو جمع شناخت...ولی بازم فراموش کردم این کارش رو... وظایفش رو بعنوان ی زن خانه دار انجام نمیده همیشه خونش کثیف بود کثیف ک نه خیییییلی کثیف در عین حال خیلی پر ادعاست ولی بازم تو کاراش کمکش کردم ولی اون هیچ وقت جلو چشمش نبودن چون ب چشم اون فقط من ی خواهرشوهرم نه ب خودش میرسه نه ب خونه زندگیش از این ناراحتم ک چرا با همچین موجودی ک هیچ وقت خانواده شوهرش براش اهمیت نداشتن خوب بودم

الان ک فکرش رو میکنم هیچ وقت خوبی برا خانوادم نداشته حتی خودم ک همیشه هواشو دادم

هیچی هم بهش نگفتم فقط دیگه نمیخوام ساده باشم 

اینکه خونه اش کثیف است یا به خودش نمی‌رسه به شما مربوط نیست 

میگی برای خانواده ات خوبی نداشته ولی بدی و شری هم به پا نکرده 

از الان یکم عاقلانه تر نگاه کن ،باهاش خوب باش اما به مدل خودش خوب باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبی ک‌ از حد بگذرد نادان خیال بد کند ی مدت مثل خودش رفتار کن شاید درست شد

واقعا همینطوره اصلا ملاحظه نمیکنه رفتارش با شوهرش عین ارباب و کلفتی هستش 

کاراش خونش رو هم تلنبار میشن بعد زبونشم درازه سر داداشم داد میزنه برو فلان کارو بکن  اونو بشور و....

باز تو خوب باش تورو خدا با عروس خوب باشین .عیب نداره حالا شاید از جایی اعصابش خورده .مهربون باش

گفتم ک بعد ۸ سال ک عروسمونه از رفتارش بدجور دلخور شدم 

من خودم هم عروس یک خانواده هستم ک ارزو بود خواهرشوهرام اینطور باهام خوب بودن

ربطی ب عروس بودن هم نداره ذات باید خوب باشه

اینکه خونه اش کثیف است یا به خودش نمی‌رسه به شما مربوط نیست میگی برای خانواده ات خوبی نداشته ولی بدی ...

اینکه میگید ربطی نداره خب بنظرم حرف درستی نیست بلاخره برا شان خودش و شوهرش باید ی چیزایی رو رعایت کنه 

شما اگه کسی بیاد خونه خونت از کثیفی جایی برا نشستن نباشه خجالت زده نمیشید؟ این خانم فقط از شوهرش انتظار داره تازه بعضا میگه بگو خواهرات بیان کمکم 

این رفتار دیگه خیلی زشته و خودش با توقعاتش جایی برا خوب بودن ادما نمیزاره

اینکه خونه اش کثیف است یا به خودش نمی‌رسه به شما مربوط نیست میگی برای خانواده ات خوبی نداشته ولی بدی ...

اینکه هر وقت رفتیم خونش حاضر نبوده پذیرایی کنه این رفتار بدی نیست؟؟ در عین حال هروقت خوانوادش بودن برعکس بوده

اینکه میگید ربطی نداره خب بنظرم حرف درستی نیست بلاخره برا شان خودش و شوهرش باید ی چیزایی رو رعایت کن ...

من همچنان میگم تمیزی و کثیفی خونه ایشون به خودش و برادرت مربوطه ....اما بیجا کرده ازشما انتظار کمک داره ....خونه خودش و بریز بپاش اونو شما نباید جمع کنید