2777
2789
عنوان

لباسام گمشده

1698 بازدید | 112 پست

آقا من دو ماهه عروسی کردم .. بعد عروسی فهمیدم چند تیکه لباسام نیس .. به هرکی گفتم روز جهاز ندیدین و فلان گفتن بوده ما دیدیم .این حرفا .. خلاصه گفتم هرکی بوده برداشته.. تا چند روز پیش رفتم به شوهر خالم پیام دادم ..(آخه یه دوستی داره که می‌فهمه جریان چی به چیه)بهش گفته ....گفته که چند تیکه از لباساشو فامیل شوهرش برداشتن روش دعاای عجیب غریب خوندن.دعای دهن بند. نمی‌دونم طلسم و..... بعد گفت هزینش ۷ تومن میشه ..ولی چون فامیلته و تازع عروسه ۱ تومن‌(به شوهر خالم گفته) ...هستین بقیه شو بگم ؟؟؟؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا نرو سمتش..

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

دعا و طلسم رو بهش اعتقاد ندارم.واقعیه؟

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم اخرین باره که بهت میگم دوست دارم.واسه همه غمایی که تو سینت گذاشتم منو ببخش.

بعد خلاصه من جدی نگرفتم  ینی گفتم ولش تهش چی میخاد بشه مگ.. بعد دیشب ما دیگ نذری داشتیم خونه مادرجونم خالمم بود ..دیدم همون بهش زنگ زد .. بعد منو صدا زد حرفاشو گوش کردم میگف: اینا جوری طلسم کردن که دارن زندگی شونو خراب می‌کنند.. دختر خواهرت روز به روز دیوانه میشه و افسرده .میوفته گوشه خونه .. جوری که رو خانواده‌ی مادرش هم تاثیر گذاشته این دعای دهن بند .... بعد گفت زندگیش خراب میشه .. دعوای زن و شوهری شون روز به روز بیشتر میشه .. باور کنید فامیل شوهرم اصن نمیخان منو ببینن .. بعد امروز رفتم واریز کردم براش گف تا شب اکیه...گف چوب تو استینشون میکنم فقط 

گلم شاید وقتی میخاستین جابجا کنین افتاده یه جایی چه سریع ظن و گمان تو بردی سمت دعا و طلسم

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
گلم شاید وقتی میخاستین جابجا کنین افتاده یه جایی چه سریع ظن و گمان تو بردی سمت دعا و طلسم

ولی طبیعی میس... چون من همه لباسامو تو کاور کردم بردم خونه خودم.حتی خالم کف خدم فلان لباساتو برات گذاشتم تو کمد ... نمی‌دونم شاید شما اعتقاد ندارین..

اینا همش چرته. ب منم از این چرتو پرتا گفت ک بختتو بستن و... اصلااا ازدواجت سر نمیگیره.  از بقیه بیشتر میگیرم

تو بیا کمتر بده و فلان. بابام دعوام کرد که نکن اینا همش دروغه.

۸.۹ ماه بعد ازدواج کردم

اینا همش چرته. ب منم از این چرتو پرتا گفت ک بختتو بستن و... اصلااا ازدواجت سر نمیگیره. از بقیه بیشت ...

اعتقاد نداری تاپیک نده... کسایی که میدونن براشون اتفاق افتاده درک میکنن با تشکرر

ولی طبیعی میس... چون من همه لباسامو تو کاور کردم بردم خونه خودم.حتی خالم کف خدم فلان لباساتو برات گذ ...

اگه تو کشو گذاشتی. ممکنه تو باز و بست کشو افتاده پشت. 

بگو شوهرت از ریل دربیاره. اون پشتو ببین