سلام عزیزممیگم بعد از کراتین ۳ روز نه میشه موهارو بست و نه اینکه عرق کنیم خیس شه میخواستم بپرسم من ش ...
ببین اصلا اینجوری که فک می کنی نیس زیادم به اون مراقبتی که فک می کنی احتیاجی ندارع اینو کراتین کارا برا احتیاط که کارشون خراب نشه میگن من خودم بعد دو سه ماه شامپو عادی استفاده کردم هیچ تغییری نکرد همون قبلیا صاف مونده فقط موهای جدیدم که درومده وز شدن ،دو سه روز اول موهات نشور ولی می تونی با کلیپس موهاتو ببندی
میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️
سلام عزیزممیگم بعد از کراتین ۳ روز نه میشه موهارو بست و نه اینکه عرق کنیم خیس شه میخواستم بپرسم من ش ...
اره نباید موهات موهات خیس بشه واسه خواب من به بغل مبخوابم نمیشکنه به ذره هم شکست ناراحت نباش چون بری حموم درست میشه دوباره .اره بعد حموم رفتن خیلی بهتر میشه چون خیلی تو مخی انگار سرت چربه ..حتما جای خوب برو
ببین اصلا اینجوری که فک می کنی نیس زیادم به اون مراقبتی که فک می کنی احتیاجی ندارع اینو کراتین کارا ...
اها پس با کلیپس میشه آخه موهای من خیلی خیلی فره و تو هم گره داره دقیقا دیدی مثل سیم ظرفشویی میگن دقیقا مثل همونه بدون اغراق اميدوارم چیزی نشه البته شامپو و ماسک مویی که میده رو گفت هرروز بزن لخت میمونه واقعا امیدوارم لخت بمونه من همیشه به زور در حال صاف کردن موهام با انواع روش ها هستم دو ساعت هم نمیموند خسته شدم بخدا
خدایا ته نشین شد آرزوهایم ، کمی هم بزن زندگی ام را :)💙 دوست عزیزم حالا که امضامو دیدی میشه لطفا برام دعا کنی به خواسته قلبم برسم🧡😔خیلی لطف میکنی
اره نباید موهات موهات خیس بشه واسه خواب من به بغل مبخوابم نمیشکنه به ذره هم شکست ناراحت نباش چون بر ...
آها خیلی ممنونم آره درسته خوبه پس ممنونم از راهنماییت
آره خیلی تحقیق کردم برای جاش اما شهر غریبم فقط میتونستم از اینترنت ببینم پیج آرایشگر و مشتری هاش رو دیدم و مثل اینکه مدرک دارن و...از چند نفر فالوور هاش هم پرسیدم گفتن خیلی خوب بوده دیگه نمیدونم
خدایا ته نشین شد آرزوهایم ، کمی هم بزن زندگی ام را :)💙 دوست عزیزم حالا که امضامو دیدی میشه لطفا برام دعا کنی به خواسته قلبم برسم🧡😔خیلی لطف میکنی
اها پس با کلیپس میشه آخه موهای من خیلی خیلی فره و تو هم گره داره دقیقا دیدی مثل سیم ظرفشویی میگن دقی ...
منم موهام دقیقا مثه خودته بستگی به موادی که کراتین کارم استفاده می کنه داره الان برای من بعد یک سال و خورده ای همچنان صاف و لخت مونده فقط موهای جدیدم درومده که وزو فره
میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️