2821
2789
عنوان

😍☕️عکس🥰

3155 بازدید | 53 پست

واقعا هیچوقت از من نپرسید چایی☝️میخوری یا نه،من همیشه چایی میخورم.

حتی اگه از خواب بیدارم کنی و بگی پاشو برات چایی ریختم،ناراحت نمیشم🥰😁🙂

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

با چ دوربینی عکس گرفتی؟

دوربین گوشیم آیفون ۱۳

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم خواس خو:/ نامرد😂

نوش جوننن💚

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد ردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و 

دلم خواس خو:/ نامرد😂نوش جوننن💚

شرمنده🥲😁

مرسی قشنگم💗💗

اسمت شقایقه؟؟

اره قشنگم

اه لامصب چرا نگفتی من همش فک میکردم اسمت بهاره😢

😅😅😅

همه می‌دونستن چون تاپیک هام اسمم میگن من فک کردم شما میدونید فقط چون کاربریم اینه از اون عادت دارید صدا میکنید 🥲😁🤭

چای فقط تو لیوان شیشه ای شفاف 😅😅😅❤️❤️ نوشجان

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

چه کیوته عکست😚🌱

مرسی خوشگلم 😘♥️🌷

چای فقط تو لیوان شیشه ای شفاف 😅😅😅❤️❤️ نوشجان

تو لیوان فرانسه ها خیلی مسچبه😅😅🤭🤭

مرسی قشنگم ♥️♥️

چه اسم قشنگی😍😍😘😘

مرسی عشق دلم😘😘😘♥️♥️♥️😍😍😍

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز