2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره حتما بهت چشم داره😐😐😐 چقد شما نی نی سایتیا عجیبین

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))

بزن دهنش

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه به  مجازی 😉 

یعنی چی نگات میکنه؟ نکنه خبریه خاستگاری چیزی داری خبر نداری 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

تو فکر نباش تو ذهنش داره میگه چه خواهر رو مخی دارم .بلا نسبت 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

اره حتما بهت چشم داره😐😐😐 چقد شما نی نی سایتیا عجیبین

تحت تاثیر اون تاپیک پربازدید 

انقدر میگن تا بالادستیا حکم بدن برادرهم نامحرمه حجاب کنید جلوش

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی