بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه برآمده باشه یا سنگ شده باشه خطرناکه.خارش بدن ندارید؟
ن ندارم خارش .همش یکساله احساس میکنم سمت راستم یه ذره بزرگ ار از سمت چپم هستش ۸ ماه پیشم رفتم سونو گفت چربی کبد گرید ۱ داری ودرد عضلانیه الان نمیدونم چیه این
خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
ن ندارم خارش .همش یکساله احساس میکنم سمت راستم یه ذره بزرگ ار از سمت چپم هستش ۸ ماه پیشم رفتم سونو گ ...
اگه به مرحله خارش برسه خطرناکه.خطرناک ترین مرحله که ازبینی آدم خون هم میاد.وحتی ممکنه انسان دچار بیخوابی هم بشه.و یه توده برآمده زیر سینه به وجود میاد که همون کبد هست که بزرگ شده.که نارسایی هست و دیگه راهی نداره.
خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡