2777
2789
عنوان

درد کبدی

2401 بازدید | 19 پست

کیا چربی کبد داشتن و پهلوی سمت راستشون درد میکرده؟

من یمدته هم پهلوی سمت راستم درد میکنه هم سمت راستم زیر دنده ها گه گاهی درد میکنه 

بنظرتون از کبده؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه برآمده باشه یا سنگ شده باشه خطرناکه.خارش بدن ندارید؟

ن ندارم خارش .همش یکساله احساس میکنم سمت راستم یه ذره بزرگ ار از سمت چپم هستش ۸ ماه پیشم رفتم سونو گفت چربی کبد گرید ۱ داری ودرد عضلانیه الان نمیدونم چیه این

ن ندارم خارش .همش یکساله احساس میکنم سمت راستم یه ذره بزرگ ار از سمت چپم هستش ۸ ماه پیشم رفتم سونو گ ...

اگه گرید یک هست خطرناک نیست.و میتونید چربی کبدتون رو به راحتی بسوزونید.باید باشگاه برید فعالیت بدنی داشته باشید.و استهمام زیاد داشته باشید.

اگه گرید یک هست خطرناک نیست.و میتونید چربی کبدتون رو به راحتی بسوزونید.باید باشگاه برید فعالیت بدنی ...

۸ ماه پیش بود آخه. یعنی گرید ۱ هم میتونه همراه درد باشه؟

درد پهلو سمت راست از کبده 

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
ن ندارم خارش .همش یکساله احساس میکنم سمت راستم یه ذره بزرگ ار از سمت چپم هستش ۸ ماه پیشم رفتم سونو گ ...

اگه به مرحله خارش برسه خطرناکه.خطرناک ترین مرحله که ازبینی آدم خون هم میاد.وحتی ممکنه انسان دچار بیخوابی هم بشه.و یه توده برآمده زیر سینه به وجود میاد که همون کبد هست که بزرگ شده.که نارسایی هست و دیگه راهی نداره.

هم پهلو هم جلوی شکم

از کبده اگه سابقه کبد چرب داری یه دکتر برو

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡