2777
2789
عنوان

ماسک طبیعی😌

1717 بازدید | 32 پست

شبتون بخیر😻

دوستان بنظرتون دفعات استفاده از ماسک های طبیعی واسه پوست صورت تو یک هفته چقدر باشه خوبه؟؟

👈چون میگن ماسک زیادی زدنش باعث حساس شدن پوست میشه👉

من الان دارم دوبار در هفته میزنم یه روز سدر و ماست یه روزم سفیده تخم مرغ

اگه بکنمش سه روز در هفته بازم ممکنه پوستمو حساس کنه؟؟

ماسک خونگی ای که استفاده کردین و راضی بودینو بگین بی زحمت همراه با کاربردش و نوع پوستتون☺

فقط کامل توضیح بدین لطفا😆🙈

والا من ماسک آلوورا و روغن نارگیل و هر روز میزنم 😀😀 آخه لعنتی خیلی خوبه 

واسه چی خوبه؟

السلام علیک یا ابا عبدلله.خدایا تو رو به لب تشنه امام حسین قسم میدم که داداش یکی یه دونه مو شفا بدی😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

👸

#ماسک_روغن_زیتون_پرتقال

مرکبات و به ویژه پرتقال منبع غنی ویتامینC است. اگر صورت شما خسته است این ماسک می تواند به سرعت حس خستگی تان را رفع کند و شادابی را به پوستتان برگرداند.

@razhayeziibaee 

این کانال ماسکای خوبی داره

براروشنایی پوست و شادابی ...چین وچروکای سطحی هم رفع میکنه و پوست و سفت میکنه ... لک صورتو هم.میبره . ...

قاطی میکنی میزنی یا لایه ای ؟

السلام علیک یا ابا عبدلله.خدایا تو رو به لب تشنه امام حسین قسم میدم که داداش یکی یه دونه مو شفا بدی😢
چطور ماسکو درست میکنی و چقدر رو پوستت میمونه

برگ آلوورارو بشور قشنگ بعد با همون پوست تیکه تیکه کن .... بعد ی قابلمه بزار رو.گارز روغن نارگیل خالص روبریز توش (بسگی به اندازه الوورات داره ی دوسه بار که درست کنی اندازه ش دستت میاد ) یکم که داغ شد برگای آلوورا رو بریز توش شعلشو کم کن بزار ده دقیقه تا ربع ساعت رو.گاز باشه رنگ برگا که عوض شد خاموشش کن .... بعدش من با گوشت کوب لهش میکنم که قشنگ دمار از روزار الووراعه دربیاد  بعدم از صافی ردش میکنم میزارمش تو یخچال هر روز میزنم به پوستم ده دقیقه ماساژ میدم بعد ی ساعتم میشورم .... زروغن نارگیلت خالص باشه ها نه ازینا که پارافین قاطیشه ....

تجربه های خودمم بگم از این چندتا ماسکی ک استفاده کردم😆

ماسک ماست و عسل واسه جوش خوب بود 

سفیده تخم مرغ عااااالیه هم روزنه ها رو کوچیکتر میکنه هم پوستو روشن هم ضدجوشه 

سدر و ماست تازه شروع کردم واسه جوش و لک خوبه 

هرروز صورتتونو با یه قالب یخ ماساژ بدین هم پوست سفت میشه هم روزنه ها کوچیک 

آبرسان طبیعی عالیم ک خیاره ورقه ورقه کنید بزارید رو پوست من یکمم صورتم پر شد باش 

واسه سیاهی دور چشمم فعلا دارم سیب زمینی رنده شده استفاده میکنم ببینم چجوره 

👈بجز سه مورد اخر که میشه هرروز استفاده کرد تو مصرف بقیه زیاده روی نکنید،ماسک طبیعی حداقل باید یک ماه استفاده بشه تا نتیجشو ببینید