2777
2789
عنوان

لر های نهاوند

1092 بازدید | 14 پست

میشه یکمی از خصوصیات مردای نهاوندی بگید، کلا رفتار غالبشون چیه، از چی خیلی بدشون میاد، چیو خیلی دوست دارن، رسم و رسوماتشون، اینکه چقدر رو حجاب حساسن، از عروس چه انتظاراتی دارن، کلا هرچیزی که میدونید و فکر میکنید کمکم میکنه بگید♥️

با یه پسر آشنا شدم نهاوندیه ولی تهران زندگی میکنه.

لر نهاوند چجوریه؟

😃جالیه نشنیده بودم

چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂‍↕️😍🙂‍↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه یکمی بیشتر توضیح بدید😅♥️

در کل بخوام بگم 

زن دوستن بشدت خاکی و مهربون لارج اهل بخور و بریز و بپاش 

زیادم رو حجاب گیر نیستن 

از دخترای خاکی خوششون میاد دختری که بخواد خودش و بگیره و دشمن تراشی کنه کنسله 

دختر مهربون خاکی نچرال 

ایم خصوصیات ۹۰ درصد لر هاس علل خصوص نهاوندی ها

🥂شهرگم شهر عزیزم شهر شیرینه منه گوشه گوشه‌ی آب و خاکش دین و آینِ منه🥂 لرستان🪧🏡

بیشتر دوستای من وضعشون خوبه 

خیلی دستو دلبازن 

خیلی اهل رفتو امدن

خیلی هم خاکی ان البته این خصوصیت همه لراس😂

دیگ یادم نمیاد

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

اول اینکه مردای غرب کشور یخورده مغرورن این یک دوم اینکه‌نمیشه هرکسیو قضاوت کنی از روی شهرش ولی ادمای ...

یه جوری گفتی دوستای لر زیاد دارم، گفتم الان چه توضیحاتی میدی🤣 فقط اونجا که نوشتی نمیشه قضاوت کرد😅

لر ها آدمای خوب و مهمون نوازی هستن یه چیزی که خیلی خوشم میاد اینکه خون گرمن اما اینجا چندتاشون رو بشدت ازشون متنفرم 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
در کل بخوام بگم زن دوستن بشدت خاکی و مهربون لارج اهل بخور و بریز و بپاش زیادم رو حجاب گیر نیستن از د ...

نداشتن حساسیت رو حجاب شده یه اپشن😂

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند