2777
2789

مامانت با عموش رفته؟ اگه رفته برگشته؟

در تاریخ ۹۹/۹/۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایم‌زاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهم‌خواست!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صدقه بنداز 

چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون

خواب تعبیرش سخته اینکه قبل اذان دیده یا بعد اذان اینکه شب به جی فکر میکرده درضمن به خواب اکتفا نکنید به هر چب فکر کنی همونو جذب میکنی

خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من

اخه این چه سوالاییه،مگه مهمه؟بیشتر بهش استرس میدید.اصن تعبیر خواب شرایط خاصی داره از هر هزار تا خواب شاید یکیشم تعبیر نشه

کیانا،کارن😍😍

عموش گفته بیابریم بعدازش میپرسن کجامیریدعموش میگه مبریم دیدن فلانی ک مرده منتظرمیسه میشه امامادرم تابرمیگرده میبینه خودش رفته نمیدونم ینی چی تعبیرخابش هرحابیم ببینه تعبیرمیشه😢😢😭😭

عموش گفته بیابریم بعدازش میپرسن کجامیریدعموش میگه مبریم دیدن فلانی ک مرده منتظرمیسه میشه امامادرم تا ...

خب مادرت نرفته دیگه جای نگرانیش کجاست اصلا 

چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون

عزیزم من نمیخوام خوابتو تعبیر کنم ولی اگه با مرده جایی بره برنگرده یه بلای عظیمی همراتونه ولی اگه برگشت یه مریضی هس به هر حال باید تو هر2شون صدقه داد خدا بزرگه عزیرم

در تاریخ ۹۹/۹/۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایم‌زاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهم‌خواست!
عموش گفته بیابریم بعدازش میپرسن کجامیریدعموش میگه مبریم دیدن فلانی ک مرده منتظرمیسه میشه امامادرم تا ...

خب دیگه حالا که تو اعتقادم داری عموت رفته دیگه مامانت باهاش نرفته مه😒😒😒خدا حفظشون کنه

کیانا،کارن😍😍