2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سونو و سیتی

با سی تی معمولی؟

من فقط سونو دادم 

سایزش ۵ در ۷ میل 

دو بار به فاصله شش ماه سونو دادم و سایزش ثابت مونده

دکتر سونو خیلی با سواد و خوبه 

گفتم آزمایش تکمیلی میخواد گفت نه کلا فراموش کن ولی درد دارم نمیدونم به خاطر سرفه های شدیدی که چند ماه پیش داشتم یا چی ، دکتر فوق ریه رفتم سی تی ریه نوشت ، اونیکه سی تی میکرد آشنا بود ، دستگاه رو تا پایین نزدیک کلیه هام برد ، گفتم همانژیوم مشخصه ، گفت نه اونو باید دارو بزنیم بعد سی تی بگیریم که مشخص بشه 

با سی تی معمولی؟من فقط سونو دادم سایزش ۵ در ۷ میل دو بار به فاصله شش ماه سونو دادم و سایزش ثابت موند ...

شما همانژیوم کبد داری باید بری فوق گوارش نه ریه

نگران نباش خطر ناک نیست 

درد کدوم قسمت داری؟

شما همانژیوم کبد داری باید بری فوق گوارش نه ریهنگران نباش خطر ناک نیست درد کدوم قسمت داری؟

میترسم دکتر گوارش برم بگه کولونوسکوپی یا عکس رنگی 

خیلی وسواس بیماری دارم چند ساله درگیرم،  خیلی استرسی هستم به خدا حسرت یه روز زندگی بدون ترس از بیماری رو چند ساله دارم 

از همانژیوم نمیترسم ، فقط این درد بر طرق بشه راحت شم 

درد قسمت کبد ، زیر سینه سمت راست قسمت دنده ها  ، درد با حرکت دست و چرخیدن تشدید میشه ، نه تهوع دارم نه چیزی ، انگار ربطی به غذا خوردن و ... نداره ، نسبت به روزای اول بعد از آنفولانزای که گرفته بودم و سرفه های خیلی وحشتناک داشتم و این درد بعد از خوب شدنم شروع شد جوری که اصلا نمیتونستم خم شم چیزی از رو زمین بردارم الان خیلی بهتر شدم ، نمیدونم عضلانیه یا چی ، ولی الان هفت ماه گذشته ولی هنوز بعضی وقتا درد میکنه نگرانم 

اگر زیاد نگرانیت اذیتت میکنه و استرسی هستی یه روانپزشک بری شاید کمکت کنه

اطراحان میگن برو روانپزشک 

خودم اس سیتالوپرام میخورم 

میگم در مورد مشکل من اگه سر در میاری لطفا راهنماییم کن

تکروخدا درد داری سمت کبد؟ چند وقته داری؟ با سونو تشخیص دادند یا سی تی هم کردی؟ سی تی معمولی یا رنگی؟ ...

درد ندارم ، سنو دادم مشخص شد ۳ تا دارم ، منم گفتم باشه ممنون ،دیگه هم بیخیالش شدم 

عاشق مولانا💗

با سی تی تشخیص داده میشه

با سی تی معمولی؟

من فقط سونو دادم 

سایزش ۵ در ۷ میل 

دو بار به فاصله شش ماه سونو دادم و سایزش ثابت مونده

دکتر سونو خیلی با سواد و خوبه 

گفتم آزمایش تکمیلی میخواد گفت نه کلا فراموش کن ولی درد دارم نمیدونم به خاطر سرفه های شدیدی که چند ماه پیش داشتم یا چی ، دکتر فوق ریه رفتم سی تی ریه نوشت ، اونیکه سی تی میکرد آشنا بود ، دستگاه رو تا پایین نزدیک کلیه هام برد ، گفتم همانژیوم مشخصه ، گفت نه اونو باید دارو بزنیم بعد سی تی بگیریم که مشخص بشه