2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم وقتی به اجرا گذاشتم یکهفته بعدش ابلاغ براش رفت ومدام بهم زنگ میزد ولی فهمیدم تمامش نقشه هست که ب ...

میشه بهت درخواست دوستی بدم و سوالامو در مورد مهریه ازت بپرسم؟؟؟

میشه بهت درخواست دوستی بدم و سوالامو در مورد مهریه ازت بپرسم؟؟؟

از هرکس متفاوته بستگی به اموال شوهر داره .و بعضی از شوهرها هم به هرطریقی اذیت می‌کنند تا بگی میبخشم وطلاق 

از هرکس متفاوته بستگی به اموال شوهر داره .و بعضی از شوهرها هم به هرطریقی اذیت می‌کنند تا بگی میبخشم ...

تا جایی که من خبر دارم ماشین و خونه به نامشه و یه باغ قولنامه ای داره به اسمش…من توقیف ماشین و خونه رو زدم ولی حالا استعلام اینکه دقیقا چیا داره یه هفته دیگه میاد…

اگه خونه و ماشین به اسمش باشه میتونم بگیرم؟؟خونه رو مامانش نشسته توش،میتونه بیاد ثابت کنه خونه برای مادرشه یا نه؟

واقعا؟؟پس چرا صداش در نمیاد؟؟نه زنگی نه حرفی نه اصراری نه گله ای…انگار که اصن براش مهم نیس

خب به جهنم بزار برای مزایده فروش بره پولتو بگیر ایشون باید اثبات کنه من این خونه ای که نشستم تنها خونه ای هست که دارم دیگه خونه ای ندارم که مثلا آزاد کنه...اما وقتی بگی باغ داره و فلان فکر کنم راحت بتونی خونه ماشینو بفروشی جهنم که ننش نشسته 

تا جایی که من خبر دارم ماشین و خونه به نامشه و یه باغ قولنامه ای داره به اسمش…من توقیف ماشین و خونه ...

آره اولا که باید سند بیاره به نام ننشه اگر این سند قبل از دادخواست مهریه شما بود که هیچ وگرنه باید خونه و ماشین به فروش بره مهریه شما داده بشه

آره اولا که باید سند بیاره به نام ننشه اگر این سند قبل از دادخواست مهریه شما بود که هیچ وگرنه باید خ ...

خب خداروشکر …ایشالله که قبلا هیچکاری نکرده باشه و هنوز سند خونه و ماشین به اسمش باشه