vahshiii مدیر استارتر عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 4362 عنوان خشگلایی که ای یو ای کردن لطفا 214 بازدید | 34 پست من که کلا کمر دردا دارم از روز ای یو ای و همون لحظه تزریق مثل عکس رنگیزیر دلم درد گرغت و روزی بکی ۲بار پهلو و زیره دلم مثل پریود بد میگیره در حد ۲دقیقه که جیف میزنم این نشانه خوبیه یا ربطی نداره روز ۵ای یو ایم 1403/06/04 | 12:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قندعسل۹۸ عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 4783 تست بدهروز ۱۴ باید تست بدیانشالله مثبتی الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود.. الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
vahshiii مدیر استارتر عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 4362 تست بدهروز ۱۴ باید تست بدیانشالله مثبتی تاره روز ۶هستم
قندعسل۹۸ عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 4783 تاره روز ۶هستم اهافکر کردم نوشتی روز ۱۵ 😄😄 الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود.. الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
vahshiii مدیر استارتر عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 4362 اهافکر کردم نوشتی روز ۱۵ 😄😄 نه شما ای یو ای کردین تا به حال
قندعسل۹۸ عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 4783 نه شما ای یو ای کردین تا به حال بله عزیزمالانم باردارم با ای یو ای الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود.. الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
momybuati عضویت: 1398/01/15 تعداد پست: 1927 بله عزیزمالانم باردارم با ای یو ای مبارک باشهعزیزم میتونم بپرسم مشکلتون چی بود آی یو آی کردین؟من ذخیره تخمدانم کمه باید این ماه آی یو آی شم
vahshiii مدیر استارتر عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 4362 بله عزیزمالانم باردارم با ای یو ای وای خدا عزیزم میشه بهم بگید فولیت چند بود و کی گفت ازاد سازیتا یزن و از علایمت بگی لطفا
قندعسل۹۸ عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 4783 مبارک باشهعزیزم میتونم بپرسم مشکلتون چی بود آی یو آی کردین؟من ذخیره تخمدانم کمه باید این ماه آی یو آ ... ممنون عزیزممن سقط داشتم دیگه دکتر برام ای یو ای کرد الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود.. الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
قندعسل۹۸ عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 4783 مبارک باشهعزیزم میتونم بپرسم مشکلتون چی بود آی یو آی کردین؟من ذخیره تخمدانم کمه باید این ماه آی یو آ ... انشالله مثبت میشیبسپار به خدا و امام حسین تو این روز اربعیننذر کن سال دیگه اربعین یه چیزی در حد توانت نذری بدی الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود.. الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
momybuati عضویت: 1398/01/15 تعداد پست: 1927 ممنون عزیزممن سقط داشتم دیگه دکتر برام ای یو ای کرد انشالله به سلامتی بغلش کنی نینیتوانشالله منم این ماه بگیره و باردار شم🤲😍
قندعسل۹۸ عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 4783 وای خدا عزیزم میشه بهم بگید فولیت چند بود و کی گفت ازاد سازیتا یزن و از علایمت بگی لطفا من ۱۸ بود بزرگهبهم گفت ساعت ۹ شب امپول ازادسازی بزنمپس فرداشم رفتم برای انتقال الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود.. الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
vahshiii مدیر استارتر عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 4362 مبارک باشهعزیزم میتونم بپرسم مشکلتون چی بود آی یو آی کردین؟من ذخیره تخمدانم کمه باید این ماه آی یو آ ... ذخیره کم ۴دهم
قندعسل۹۸ عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 4783 انشالله به سلامتی بغلش کنی نینیتوانشالله منم این ماه بگیره و باردار شم🤲😍 انشاللهبه امید خدا الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود.. الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
vahshiii مدیر استارتر عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 4362 من ۱۸ بود بزرگهبهم گفت ساعت ۹ شب امپول ازادسازی بزنمپس فرداشم رفتم برای انتقال من یه ۱۷ و یک ۲۱ گفت فردا بزن و ۳۶ ساعت بد ای یو ای کاش دیر نباشه