2777
2789
عنوان

شوهرم یه جوری با حسرت به بقیه بچه ها نگاه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2256 بازدید | 84 پست
شوهرم بی عقل نیست اتفاقا عاشق دخترمونه صبح تا شب قربون صدقش میره ولی خب مگه میشه چهره مهم نباشه اصلا ...

بله عزیزم همه پدر مادرا دوست دارن 

بشرطی که بیس چهره خودشون زیبا باشه دیگه به هر حال بچه یا به پدرش میره یا مادر 

الانم که این طوری شده 

بهترین راهش اینه که برید پیش تراپیست تا این طرز فکر از سرتون بیوفته 

شما قراره حامی اون بچه باشید نه اینکه خودتونم راجبش اینطوری حرف بزنید 

دانشجوی روانشناسی هستم🤍_مرا همین بس،که رسالتمان شفای روح است🕊️🌱
چرا ضعف نشون میدی بقیه وقتی بفهمن دربرابر حرفاشون ضعیفی و سریع خودتو میبازی بدتر آزارت میدن.دختر من ...

دخترم خوشگله سفیده اندازه بچه دو سه ساله سرش مو داره  رنگ چشاش روشنه نمیدونم چرا حس میکنم صورتش از الان کشیدنت یعنی لپ داره ها تپله ولی کشیدست صورتش

زندگیم همسرم❤ آراز❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش هیچوقت وارد این خانواده نمی‌شدم خانواده ای که خواهر با خواهر دعوا میکنه بچه ی من خوشگلتر از بچه ی توعه و سر همین جنگ میکنن 

کلا صبح تا شب درباره ی خوشگلی و ظاهر حرف میزنن ب خصوص بچه هاشون

زندگیم همسرم❤ آراز❤

میگم اسی مگه همسرت از قشنگتره که اینطوری میگن 🤔

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

دخترم خوشگله سفیده اندازه بچه دو سه ساله سرش مو داره رنگ چشاش روشنه نمیدونم چرا حس میکنم صورتش از ا ...

خب دیگه از خدا چی میخوای خودت  سعی کن به بچه ات برسی تا ظاهرش اونجوری بشه که دوست داری .طرز فکرتون اشتباهه فکر کنید همسرتون همش از شما ایراد بگیره شما چه حالی میشین؟ با خودتون نمیگین شوهرم باید عاشق تک تک جزئیات صورت و اندامم باشه منو همونجوری که هستم دوست داشته باشه شما هم عاشق دخترت باش برات مهم نباشه چه شکلیه هرچی هست پاره تنته حق انتخاب نداریم .دختر من وقتی دنیا اومد تو خانواده ما کلی بچه دنیا اومد که واقعا دختر من از همه زشت تر به نظر میومد اینو از رفتار همه میشد فهمید ولی من نزاشتم این موضوع نه منو اذیت کنه نه دخترمو الانم از همه ی بچه ها خوشگلتره نه اون موقع برام فرق میکرد نه الان 

کاش هیچوقت وارد این خانواده نمی‌شدم خانواده ای که خواهر با خواهر دعوا میکنه بچه ی من خوشگلتر از بچه ...

خب ببین اینا ظاهرشون ممکنه کسی رو جذب کنه ولی تا دهن باز کنن و بخوان با یکی معاشرت کنن قطعا همه ازشون دوری میکنن شما چرا میخواین مث اونا باشین پس اینهمه سال تربیت خانواده ات هیچ تاثیری روت نداشته با چهارتا حرف خانواده شوهر کلا شخصیتت رو میخوای تغییر بدی

اولا شاید شما اینجوری فکر میکنی یکبار رک از شوهرت بپرس تا خیالت راحت بشه

دو . از الان این حس رو که دخترت قشنگ نیس رو بگیری بهش منتقل میشه و تاابد فکر میکنه خوشگل نیس و عزت نفس و اعتماد به نفسش نابود میشه

سه‌ . رفت و امدت رو کم و محدود کن وقتی میبینی سر چیزای چرت و پرت مثل ظاهر فخر میفروشن بهم و دعوا میکنن 

اگه رفت و امدت رو کم نکنی مطمعن باش روی بچه ت تاثیر منفی میذارن

چهار‌. باتوجه به این خانواده شما الان باید بقدی به دختر بگی خوشگلترین دختر دنیا دختر منه

و انقد ازش تعریف کنی تا فردا به روی دخترت هم اوردن که چهره ش معمولیه اصلا براش مهم نباشه

کاش هیچوقت وارد این خانواده نمی‌شدم خانواده ای که خواهر با خواهر دعوا میکنه بچه ی من خوشگلتر از بچه ...

عزیزم شما خودتو بچتو وارد این بازی نکن طوری دخترتو بزرگ کن که تنها چیزی که براش اهمیت نداشته باشه ظاهر باشه

شوهرم بیشتر از من دخترمون دوست داره و همش میگه خیلی خوشگله فلان ولی خب مقایسه میکنه میدونم

بزرگ میشه این حرفا را فراموش میکنی 

شما چیزی نگید اونم روی چهرش حساس نمیشه

خدایا دوستت دارم 💓💓💓