2777
2789
عنوان

تنهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1108 بازدید | 108 پست
الآن اکثرا سر کار هستنشب این تایپیک بزنیچند نفر درخاست میدن

من تو مجازی دنبال کسی نمیگردم 

تمام درخواست هارو رد میکنم

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
اشکال نداره من داستان دوست دارم زندگی کسل کنندست

همیشه اهدافی تو زندگیت داشته باش 

و هر روز براشون تلاش کن

جوری که هر روز یه قدم بهش نزدیک تر بشی

این شما رو از حالت کسل کنندگی خارج می کنه

اگر خودتون رو برای کسی بکشین یا بی اندازه براش خوب باشین چندان تاثیری به اینکه متقابلا اون طرف نیز دوستتان داشته باشد ندارد چون انسان مهم نیست برای کسی خوب باشین یا بد تا طرف بهتون علاقه داشته باشد صرفا باید عاشق شما باشد که اون هم ربطی به خوب بودن یا بد بودن برای طرف مقابل ندارد   پس زیادی به آدما بها ندین چون بها دادن موجب علاقه طرف به شما نمیشه صرفا اغواش کنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی فقط بگو چندتا کاربر مرد بهت درخواست دوستی دادن؟؟؟

بابا اینقدر  هم فکر نکنم مردا  سریع  باشن  اینجوری  بهشون بد نگاه نکنید بهر حال آدما یه عده ای خوبن یه عده ای بد  فرقی نداره چه دختر چه پسر 

دلم میخواد ببینمت محاله به خودت برسی خوشتیپ باسی زیبا باشی کسی پیشقدم نشه حتی پیشنهاد دوستیم نداری؟

بخدا هم به خودم میرسم 

هم قیافم خوبه 

هم خوشتیپم 

نه پیشنهاد دوستیم ندارم 

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
من تو مجازی دنبال کسی نمیگردم تمام درخواست هارو رد میکنم

درست در برابر همه مردای اینجا گارد دارین

مهم نیست قضاوت چی کنین

ولی این رو بدونین خودم نمی گم

ولی مردای ایتنجا از میانگین مردای جامعه بهتر هستن

کلا دختر یا پسر خوب کمیاب هست

منم هیچ وقت مجازی یا عینی دنبال هیچیز نیستم

اگر خودتون رو برای کسی بکشین یا بی اندازه براش خوب باشین چندان تاثیری به اینکه متقابلا اون طرف نیز دوستتان داشته باشد ندارد چون انسان مهم نیست برای کسی خوب باشین یا بد تا طرف بهتون علاقه داشته باشد صرفا باید عاشق شما باشد که اون هم ربطی به خوب بودن یا بد بودن برای طرف مقابل ندارد   پس زیادی به آدما بها ندین چون بها دادن موجب علاقه طرف به شما نمیشه صرفا اغواش کنین
بابا اینقدر هم فکر نکنم مردا سریع باشن اینجوری بهشون بد نگاه نکنید بهر حال آدما یه عده ای خوبن ...

درسته موافقم

ن شوهر دوست ندارم 😂دلم می‌خواد عشق تجربه کنم من 😂اینهمه سال سینگل از بدر تولد حالا برم شوهر کنم ،ا ...

کجا رفتی

نگفتی چند سالته

پس یه دعانویس خوب پیدا کن عجیبه که به چشم کسی نمیای

چه زندگی هایی ک با همین دعاها نابود نشده