2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من اینجوریم معمولا اونایی که تهوع دارن کم غذا،بی اشتهای کاملا خودم دو روز فقط اب ولرم میخوردم

کم غذا نیستم نمیدونم چرا اینجوری میشیم 🤦‍♀️

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

کم غذا نیستم نمیدونم چرا اینجوری میشیم 🤦‍♀️

تو پریودی طبیعیه دیگه 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨
البته ببین این راحی که من میگم وقتی خود ب خود بهم ریخته مشکلی نداریه ها وگر نه باید بری دکتر

قبلنم پریود نمیشذم رفتم پکتر خیلی قرص هورمون داد بهم یکم بهتر شذم حالا باز بهم ریخته ازینور رابطه بدون دخول داشتم استرس دارم نکنه حاملم😂

طی پریود میاد پایین وزنت

بالا رفته 

بعد که تموم بشه میاد پایین 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨
واییی اخی دکتر رفتی؟🥲🥺

نه کسی منو دکتر نمیبره

مامان بابام میگن هیچیت نیس همسرمم جایی کار واجب داشت نمیاد تا شب منم دارم از بدن درد عذاب میکشم اینا مسخرم میکنن که پولمون اضافیه بریم بدیم به دکتر

اره گاها انقدر هوس یچیزیو میکنم واقعا اشکم در میاد

دقیقا...من رفتم خوراکی بخرم چشمم به لواشک افتاد نفهمیدم چطور بردارم😂

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

تو پریودی طبیعیه دیگه

هیچکس حرف منو باور نمیکنه اطرافیانم میگن ما اینطوری نیستیم فقط یکی حرفمو باور میکنه 

من سرکار وقتی میگم درد دارم خانما باورم نمیکنن. نمیتونم رو صندلی بشینم اصلا

اخه درد تو بدن هرکس یطوریه ادمام بیشتری صرفا چون خودشون تجربه اون نوع دردو ندارن نمیتونن درکش کنن عمه خودم از درد پریود وحشتناک فقط به زور امپول ارومش میکنن 

قبلنم پریود نمیشذم رفتم پکتر خیلی قرص هورمون داد بهم یکم بهتر شذم حالا باز بهم ریخته ازینور رابطه بد ...

اوه ببین من خودم صر خود مصرف کردم ولی واقعا خوب شدم بازم یه چکاپ میخای برو 

ولی دارو ضد بارداری و که شروع کنین هر وقت ول کنین تا سه چهار روز بعد پریودین من دو دوره خوردم فیکس شدم حالا شمام اگه نگرانین که باید تست بدین چون الان فکر نمیکنم اگه بچه هم باشه دیگه اورژانسی جواب بده🥲