2777
2789
عنوان

یه مشورت میخام

105 بازدید | 15 پست

من از دوران ابتدایی چندتا رفیق داشتم که الانم باهاشون دوستم ولی خب الان متوجه شدم که رفیقای خوبی برام نبودن و حس خوبی ازشون نمیگیرم ولی متاسفانه هنوز پیگیری میکنن و میگن بریم بیرون ولی من دوس ندارم باهاشون رابطم ادامه پیدا کنه از طرفی دلم نمیاد آخه با یکیشون دبیرستانم رفیق بودم ولی خب دیگه نمیخامشون چون شخصیت واقعیشونو فهمیدم الانم بهم گفته یکیشون که فردا باهاش برم بیرون بنظرتون چجوری بهش بفهمونم که نمیخام باهاشون رفیق باشم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم من بهشون نفهمون که نمیخوایشون. کمی روابطتت رو کمرنگ تر کن. مثلا به دوستت که گفته فردا برین بیرون بگو فردا مهمان داریم یا مامانم قرار گذاشته بریم جایی . اینجوری هر بار بهانه بیار. کم کم کمرنگ میشین واسه هم

من امیدم به خداست....بعد خدا هم به خداست....
اینکه وایب خوبی نمیگیری ازشون راحت میتونی بزنی بلاکشون کنی یا بگی یه مدت طولانی نمتونم باهاتون حرف ب ...

دو هزار خیلیه کاغذی ام هست🤣. دو زار میگن که توی تلفن کیوسکیا قدیم مینداختن بعضی وقتا گیر می کرد نمیوفتاد از اون لحاظ میگن دو زاریش افتاد یا نیوفتاد

اینکه وایب خوبی نمیگیری ازشون راحت میتونی بزنی بلاکشون کنی یا بگی یه مدت طولانی نمتونم باهاتون حرف ب ...

خب منم تقریبا اینکارو کردم مثلا شماره جدیدم رو بهشون ندادم یا حتی صفحه چتی ندارم باهاشون

دو هزار خیلیه کاغذی ام هست🤣. دو زار میگن که توی تلفن کیوسکیا قدیم مینداختن بعضی وقتا گیر می کرد نمی ...

دو هزاری اون موقع نبود یادمه بیست پنجی بود پنجاهی بود مینداختیم تو باجه تلفن زنگ میزدیم خطره بدی دارم ازشون 

خب منم تقریبا اینکارو کردم مثلا شماره جدیدم رو بهشون ندادم یا حتی صفحه چتی ندارم باهاشون

دو طرفع ک پاک کنه دیه نمیاد سمتشون منم شبیه این دوست عزیز بودم ادامه دادم دوستی رو ضربه شدیدی خوردم الان دیگه صنمی ندارم باهاشون خداروشکر ....

دو هزاری اون موقع نبود یادمه بیست پنجی بود پنجاهی بود مینداختیم تو باجه تلفن زنگ میزدیم خطره بدی دار ...

خب همون دیگه منم میگم دو هزار خیلیه. اون موقع نبوده.

نه من یادمه ۵ تومن سکه ایی و دو تومنی میتداختیم. دوزاری مال نسل قبل ماست وقتی نون لواشی ۵ زار بوده سکه تافن دوزاری بوده.

اتفاقا من خاطرات شیرینی ازش دارم🤣

نسل شمارو نمیدونم اما من با بیس پنجی میرفتم دو تا سنگک میگرفتم

اره سنگگ ده تومن بود. یادمه.نسل من و شما یکیه. میگم دو زاری مال نسل قبل از ماست.

هر ۳۰ سال یه نسل حساب میشه. منو شما که قطعا ۳۰ سال اختلاف سن نداریم پس مال یه نسلیم😊

نمیدانم چرا میگم برگردم به اون روزا

خب چون همه چیز حقیقی تر بود. دلا خیلی بهم نزدیک بود. غصه ها واقعا کم بود. چشم و هم‌چشمی و زرق و برق زندگیا اصلا نبود. انرژی مثبت بهم میدادیم همه