2777
2789
عنوان

خیلی دوس دارم ک

110 بازدید | 14 پست

ب امید خدا امسال ازدواج کنم اما خب باید خداوند بخواد تا خودش نخواد نمیشه 

توکل بر خودش

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا ی وقتا فکر میکنم چرا باید ی انسان برای طبیعی ترین حق خودش هم منتظر باشه و انتظار بکشه 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 
واقعا ی وقتا فکر میکنم چرا باید ی انسان برای طبیعی ترین حق خودش هم منتظر باشه و انتظار بکشه

دیگ باید زمانش برسه خدا عالمه 

منم ۲۴ سالمه دلم یه ازدواج خوب. میخاد انشالا میضه ✨💚

زنده باشی عزیزم

بله ب لطف خدا توکل کن بد خودش 

هیچ وقت ته دلم به هیچکی حسودی نکردم جز ب کسایی ک هر وقت هر چی میخان میشه اصلا معنای انتظار رو نمی‌فهمن . قبل اینکه انتظار بکشن ازدواج میکنن . بچه دار میشن . سر کار میرن . واقعا این همه انتظار کشیدن آدم رو فرتوت می‌کنه . به شخصه من خودم اگه همین الان هم به خواسته دلم برسم دیگ آنقدر بابتش خسته شدم و منتظر بودم و تلاش کردم که انرژی برای خوشحال بودن بابتش هم ندارم 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 
هیچ وقت ته دلم به هیچکی حسودی نکردم جز ب کسایی ک هر وقت هر چی میخان میشه اصلا معنای انتظار رو نمی‌فه ...

عزمزمه چن سالته ؟ 

توکل بر خدا کمکمکن میکنه ب لطف خودش حتما میدونم