2821
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 830 بازدید | 37 پست
بیشتر شبیه جک هست آدم روانی میشه چون مغزش نمی دونه درک کنه

مثل اینکه دوستانی که اطلاعاتشون بیشتره میگن یه ریش سفید بی خار مادر واس خودش گفته اینام انجام دادن

سال ۹۶ اتفاق افتاده و رای دادگاه نبوده خانواده شاکی خودشون به گفته یک ریش سفید روستا رفتن به خواهر ط ...

بفرما اسی  منبع معتبرتم دیدیم به خاطر همین میگن هرچی تو رسانه دیدید باور نکنید به جای اینکه این پیجای مزخرف رو دنبال کنید بریدیه کم تحقیق کنید درباره سواد رسانه ای چیزی شنیدید اول سوادرسانه ای نون رو بالا ببرید به خدا خیلی حرص میخورم مردم هرچی میبینن باور میکنن

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

احساس می‌کنم یه روزی ساده‌لوحی و ساده‌اندیشیِ خیلی از مردم ایران منو به ورطه‌ی سکته خواهد کشاند  

یه چی دیده تو اینستاگرام که منبعِ دروغ و دونگ هست ،بعد اومده اینجا کپی کرده ای خدا

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

حالا استارتر یچی گذاشته شما به جنبه ی فان نگاهش کنید . دفاعه چی میکنید از این کشورا . تو اینطور کشورای عقب افتاده پر از اینجور چیزاس . مگه شما واس هر چیززززی که قبولش دارید یا تاپیک میزنید میرید منبع شو مطالعه میکنید؟ 

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
احساس می‌کنم یه روزی ساده‌لوحی و ساده‌اندیشیِ خیلی از مردم ایران منو به ورطه‌ی سکته خواهد کشاند یه ...

واقعا منم خیلی حرص میخورم من خودم اینستا مو پاک کردم اینقدر که دروغ توش بود 

حالا استارتر یچی گذاشته شما به جنبه ی فان نگاهش کنید . دفاعه چی میکنید از این کشورا . تو اینطور کشور ...

منبعش رو مطالعه هم نکنی قشنگ معلومه فیکه آدم ازاین ناراحت میشه که مردم هرچی میبینن رو به راحتی قبول میکنن آخه مگه میشه یه قاضی همچین حکمی بده 

منبعش رو مطالعه هم نکنی قشنگ معلومه فیکه آدم ازاین ناراحت میشه که مردم هرچی میبینن رو به راحتی قبول ...

حالا قاضی تحصیل کرده نه و محلی .ریش سفید .بزرگ فامیل .چه میدونم .مگه تو همین ایران رسم خون بس نداریم؟؟؟؟ اونم قاضی حکم نمیده که چهارتا ریش سفید تصمیم میگیرن . بعد فکر میکنی پاکستان و افغانستان قاضی تحصیل کرده دارن؟؟؟

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن