2777
2789
اه همین الان بهش زنگ زدم گفتم همش ۳۰ بریزه حسابم ۳ساعت بحث میکنه ندارم بعدشم نمیریزه گریم داره بگیره ...

وقتی میدونی نداره ازش پول نخواه اما واسه وقتایی که پول داره حواستو جمع کن. باهاش اصلا سر پول بحث نکن چون بیشتر مقاومت میکنه. سعی کن غیر مستقیم ازش درخواست کنی چون بهتر جواب میده مثلا بگو اصلا پول ندارم وقتی تو نیستی شاید اتفاقی بیفته و پول لازم شم. 

قراره به همه آرزوهام برسم😍😍😍
وقتی میدونی نداره ازش پول نخواه اما واسه وقتایی که پول داره حواستو جمع کن. باهاش اصلا سر پول بحث نکن ...

به این مردا باشه که هیچوقت ندارن همش غر میزنن نداریم بدبختیه ها😆😆😆

قدرت واقعی مرد به اندازه لبخند زنی هست که کنارشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطوری مثلن اصلن سیاست ندارم من که 

همینکه هرچی میخری یه کوچولو بکشی رو قیمتش و اضافی پول رو برداری برای خودت. هفتگی ازش بابت خرجی خونه پول بگیر و بهش بگو اینجوری هدفمندتر خرج میکنیم و اضافیش رو پس انداز میکنیم بعد از اون اضافیه یکمشو بردار برا خودت

قراره به همه آرزوهام برسم😍😍😍
همینکه هرچی میخری یه کوچولو بکشی رو قیمتش و اضافی پول رو برداری برای خودت. هفتگی ازش بابت خرجی خونه ...

مرسی عشقم خداکنه بتونم یه کاریش کنم که بیشتر ازش پول بگیرم

واسه خریدای خودتم باهات میاد؟؟؟

اره دیگه.هیچ جا نمیذاره تنها برم.هر.وقتم میخوام برم.کلاس یا استخر میگم بهش پولشو میده.نمیدونم.چرا پول دستم نمیده.دلم میخواد پس انداز کنم.اما تو خرج اصلا خسیس نیست.بریم تو ی مغازه تا نگاه ب چیزی میکنم.گیر میده ورش دار.حالا شاید خوشمم نیاد.فقط چون نگاه کردم.

زندگی قصه ی تلخیست میان دو نفر که فقط یک نفر از غصه بهم میریزد  

بچه ها من شوهرم اومد رفتم بهش شام بدم‌اگه دوس دارید بیاید این تایپیکو ادامه بدیم یه چیزی بلدین بگین تا ماهم یاد بگیریم