2777
2789
من تازه پس اندازو شروع کردم ۱میلیونم پس انداز ندارم😭😭

ماهی رو هروقت از آب بگیری تازست. بزار یکم پس اندازت بره بالا ببین چه اعتماد بنفسی پیدا میکنی و چقدر روحیه ت تو زندگی بهتر میشه

قراره به همه آرزوهام برسم😍😍😍
بچه ها قبول دارین تقریبا همه خانوما تو زندگی قانعن؟ طلاهامونو میفروشیم، از هزارتا از نیازامون میزنیم ...

دقیقا همینطوره من تا شوهرم میگه مهسا پولم کمه یهت ندم مظلوم نمایی میکنه سریع میگم نمیخاد بدی دلم واسش میسوزه گاهی از چیزایی که لازمه میگذرم

قدرت واقعی مرد به اندازه لبخند زنی هست که کنارشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ماهی رو هروقت از آب بگیری تازست. بزار یکم پس اندازت بره بالا ببین چه اعتماد بنفسی پیدا میکنی و چقدر ...

خودت چقدر پول میگیری ازش؟ شاغلی؟پس اندازم میکنی

من ماهيانه نميگيرم.موجودى كارت بياد پايين sms براش ميره خودش پر ميكنه.تو اين مورد خيلى اقائه.ميدونه اگه يه ماهم موجودى ٠ باشه نميرم بهش بگم پول بده خودش حواسش هست.ولى واقعا من خودمم به نسبت اون خرجم كمه نصفشم نيست.پس اندازم اصن بلد نيستم كنم 😀

[QUOTE=46331652]خودت چقدر پول میگیری قبلا شاغل بودم و هیچ نمیفهمیدم حقوقم چی میشه. همش تو خونه خرج میشد. اما الان که خونه دارم اوضاعم بهتره. باشگاه میرم قراره کلاس خیاطی و شنا هم برم‌. ماهی ۲۵۰ میگیرم. هر هفته هم ۱۰۰ تومن واسه خرجی خونه میگیرم که از اونم پس انداز میکنم. 

قراره به همه آرزوهام برسم😍😍😍
من ماهيانه نميگيرم.موجودى كارت بياد پايين sms براش ميره خودش پر ميكنه.تو اين مورد خيلى اقائه.ميدونه ...

خوش به حالت خدا واست جفظش کنه ولی پس اندازم بکن لازمت میشع

[QUOTE=46331652]خودت چقدر پول میگیری قبلا شاغل بودم و هیچ نمیفهمیدم حقوقم چی میشه. همش تو خونه خرج م ...

آفرین به تو به غیر از کلاسات بهت۲۵۰ میده دیگه؟