2777
2789
خوب این یک پیشنهاد بود، چون خودم انجام دادم، بیمه عمر دولتی هم هست، حالا هرکسی یک جوری پس انداز میکن ...

من شنیدم بیمه مرکزی هیچ ضمانتی بابت این بیمه های خصوصی مثل پاسارگاد و اینا نداده. بازم شما خودت تحقیق کن شایدم درست نباشه

قراره به همه آرزوهام برسم😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شاغلم یه چیزی هم میدم😑 اوایل اصلا پس انداز نداشتم خرجی هم نداشتم الان ولی هم پس انداز دارم هم ...

چقدر میگیری ازش زورش نمیاد شاغلی بهت خرجی بده؟

قدرت واقعی مرد به اندازه لبخند زنی هست که کنارشه
عزیزم من به اون میدم اون نمیده مگر اینکه پولم تموم شده باشه و حقوق هم نگرفته باشم اونموقع میده صدبار ...

مییبینی ما زنا همه جوره در خدمتشونیم ولی اینا😆😆😆😆

من شنیدم بیمه مرکزی هیچ ضمانتی بابت این بیمه های خصوصی مثل پاسارگاد و اینا نداده. بازم شما خودت تحقی ...

من بیمه ایران کردم،دولتی هست نه، من خیلی تحقیق کردم تا راضی شدم اينکارو بکنم، ما وقتی ماشین می خریم از دم کارخونه  بیمه اش میکنیم ولی برا عمر خودمون به اندازه یک ماشین.  به آینده اش نگران نیستیم، خوب هر کسی بسته  به زندگیش یک جوری پس انداز  میکنه،چون  یکی از دوستان گفت ایکاش حقوق داشتم  این. بهشگفتم

بچه ها یه تجربه شما هرکاری هم کنین نمیتونین روراست پس انداز کنین چون آقایون عزیزمون یه راهی واسه خرج کردنش پیدا میکنن. باید یواشکی پس انداز کنین و وقتی زیاد شد وارد زندگی کنین. مثلا خورد خورد از شوهرتون پول بگیرین یا چیزی که میخرین قیمتشو بیشتر بگین و مابقی پس انداز

بچه ها یه تجربه شما هرکاری هم کنین نمیتونین روراست پس انداز کنین چون آقایون عزیزمون یه راهی واسه خرج ...

اینکه بیشتر بگیم دروغ میشه عذاب وجدان میگیرم

من بیمه ایران کردم،دولتی هست و بیمه مرکزی میکنه، من خیلی تحقیق کردم تا راضی شدم اينکارو بکنم، ما وقت ...

خب خداروشکر. پس من اشتباه شنیده بودم. شما هم کار خوبی کردی عزیزم. موفق باشی

قبلا ها لنگ پول تاکسی میموندم چون کل حقوقمو برمیداشت الان با کلی دعوا و اینا اوضاع رو عوض کردم فقط ی ...

خوش به حال شوهرت باید قدرتد بدونه که اینقدر بهش پول میدی آفرین به تو خدا کنه قدرتو بدونه

اینکه بیشتر بگیم دروغ میشه عذاب وجدان میگیرم

عزیز دلم اون پول قراره وقتی زیاد شد وارد زندگی مشترکتون بشه. اون وقت شوهرتونم ازتون ممنون میشه.

بچه ها قبول دارین تقریبا همه خانوما تو زندگی قانعن؟ طلاهامونو میفروشیم، از هزارتا از نیازامون میزنیم، آرزوی خیلی چیزا به دلمون میمونه تا بتونیم خونه و ماشین و اینا بخریم. اونوقت کافیه یه بار بگیم من از خواسته هام گذشتم. جوابی که میگیرن معمولا اینه که خب نمیزدی بالاخره که بدون سقف یا پیاده نمیموندیم‌ و از این قبیل...

آیا وقتش نیست یکم به فکر خودمون باشیم؟