2777
2789
عنوان

چرا من بایدحساس باشم سرشوهرم

1001 بازدید | 31 پست

من کلی خیانت ازش دیدم وهربار میفتاد ب اشتباه کردن میبخشیدمش بخاطر بچم فرصت میدادم

خودمم ته دلم دوسش داشتم نمیدونم چرا حسم کلا خنثی نمیشد

الان بعدمدتی بازم خیانت دیدم ونتونستم تحمل کنم زندگیمو ول کردم با یه پسر ۵ ساله

و مهریمو گذاشتم اجرا

خودشم پسرمو نزاشت باهام بیاد و زنگ زد پدرومادرشوهرم اومدن خونه خودم از بچم مراقبت میکنن

الان همش فکر میکنم یعنی الانم باکسیه😔یا نکنه  وقتی خونه خالیه کسیو بیاره وباکسی رابطه جنسی داشته باشه 

اخه چرا باید هنوزم سرش غیرت زنونه داشته باشم چرا؟

خودم همش ۲۳ سالمه

وچیزی کم نداشتم خودشو کشت تاخونوادم قبول کردن باهاش ازدواج کنم اخر اینطوری با یه دل شکسته و دوری از بچم

و با ویرووسhpv ک مطمئنم از خودش گرفتم باید از زندگیم بیام بیرون وبرگردم سرخونه پدرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی که خیانت میبینه تا مدتها به طور غریزی دلش میخواد به سمت خودش برش گردونه

اما خیانت نکن در حق خودت.واسه خودت ارزش قائل باش به درک که رابطه داره یا نه. این وسط فقط مراقب روحیات پسرت باش و سعی که به لج و لجبازی کشیده نشه 

توم اگه شخص درست و مناسبی سرراهت قرار گرفت وارد رابطه شو و زندگی جدیدتو شروع کن

اینجوری فقط داری ارزش خودتو پایین میاری بخاطر یه ادم پست.

برو بچتو بیار چجوری تونستی؟

پدرم نمیزاره چون شوهرم خیلی اذیت خواهد کرد با بهونه بچه

و صبرکردم قانونی اقدام کنم

پاشم همینطوری برم دم درشون خیلی بد میشه نمیدونی چ شر و وحشی هستن

از طرفیم آرومم چون میدونم پدرومادرشوهرم خیلی هوای بچمو دارن شوهرمم پدر خوبیه

خودم همش ۲۳ سالمهوچیزی کم نداشتم خودشو کشت تاخونوادم قبول کردن باهاش ازدواج کنم اخر اینطوری با یه دل ...

عزیزم همین جاراه روتموم کن بااین مرد.این مرد ج ن ده بازه باخرابامیپره که زیگیل گرفته عوضیه فکرنکن فقط مثلا بایه نفرهست ومثلا تواینستاپیداکرده وفلان 

گاهی اوقات باید از کسی که خیلی دوسش داری تو اوج دوست داشتن بگذری و ولش کنی 

اشتباه بار اول اشتباهه بار دوم انتخابه 

حالا که مهریه اتو اجرا گذاشتی کم نیاز تا بیاد منت کشی و وقتی اومد ازش تعهد رسمی بگیر که اگر خیانت ببینی طلاق جاری بشه

یادت باشه تو یه بچه داری پس برای نگه داشتن زندگیت تا جایی که میتونی بجنگ پیج دکتر رویا حمیدی رو از اینستا پیدا کن باهاش وقت مشاوره بگیر خیلی از زندگی های لب مرز طلاق رو نجات داده 

انشالله که هر چی به صلاحته پیش بیاد برات عزیزم 

کسی که خیانت میبینه تا مدتها به طور غریزی دلش میخواد به سمت خودش برش گردونهاما خیانت نکن در حق خودت. ...

چطور مراقب پسرم باشم وقتی پیشم نیست ؟ودلم براش کبابه خونوادمم هی میگن صبرکن وصبرکن

نمیزارن برم بیارمش البته حقم دارن چون خیلی وحشین و دنبال شرن خونواده شوهرم ومن تک دختر اگ منو بزنن یا اتفاقی بیفته پدرم تحمل نمیکنه وخون وخونریزی میشه

پدرم دست وبالمو بسته ونمیزاره برم دنبال پسرم

منم منتظرقانونم شکایت کردم هنوز جواب نیومده حاالا پسفردا میرم دادگاه دستور موقت ملاقات میگیرم

گاهی اوقات باید از کسی که خیلی دوسش داری تو اوج دوست داشتن بگذری و ولش کنی اشتباه بار اول اشتباهه با ...

اره منم مهریمو گذاشتم اجرا گفتم شاید سرش ب سنگ بخوره و بیاد منت کشی منم درقبالش ازش حق طلاق میگیرم و فرصت اخرو بهش میدم

اما نمیدونم این اتفاق میفته یانه 

اون خیلی دوستم داشت و براش غیرقابل هضم بود ک منو طلاق بده و اینکه ببینه من زن کسی دیگه شدم بقول حرفاش

اما نمیدونم الانم اینطور میشه یانه

من توکل کردم ب خدا

فعلا ازش حرکتی ندیدم

چطور مراقب پسرم باشم وقتی پیشم نیست ؟ودلم براش کبابه خونوادمم هی میگن صبرکن وصبرکننمیزارن برم بیارمش ...

نه نگفتم که مراقبت فیزیکی کنی،منظورم اینه مراقب روح و روانش باش

مثلا نذار لج و لجبازی بشه بین خونواده ها،

پیش پسرت از پدرش بد نگو یا هرچی که باعث شه طلاق روش تاثیر بذاره

این مدتی هم ک دوری اقتاده بین شما و پسرت موقته و میگذره نگران نباش به مرور زمان همه چی بهتر میشه 

عزیزم همین جاراه روتموم کن بااین مرد.این مرد ج ن ده بازه باخرابامیپره که زیگیل گرفته عوضیه فکرنکن فق ...

اره میدوووونم

هردفعه مچشو با یکی جدید میگرفتم و اصلا با یک فرد دائمی نبود واصلا هدفش رابطه عاطفی نبوده کلا فکرش روابط جنسی بوده

خودش زگیل نگرفته من گرفتم 

و مطمئنم از خودش گرفتم چون نه استخری رفتم ن چیزی

نه نگفتم که مراقبت فیزیکی کنی،منظورم اینه مراقب روح و روانش باشمثلا نذار لج و لجبازی بشه بین خونواده ...

نمیدونم چرا همش فکر میکنم دبگه پسرمو نمیبینم

ولی این حرفت ک دوری تو وپسرت موقته بهم دلگرمی داد الهی ب حق این شب اربعین هرچی زودتر پسرمو بغل بگیرم