2777
2789

مقاوم نیست

یدونه محکم مارک camel بخر با ضربه گیر داخلش

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ظاهرش یجوریه ؟؟ شطرنجه یا خرابه؟

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

اینی ضربه گیر داره حبابی

خب اگ داره خیلی خوبه

دقت کن جتس بیرونش چی هست

مال من خیلی محکمه ، نمیدونم بگم چیه ولی خیلی محکمه از بیرون ، ضخیم بخر

شوهرم مثل اینو داره 

خودمون فروشگاه لبتاب داریم داریم  شبا لبتابای مشتری منو با این میاره خونه درست کنم توش 2تا میزاره جا میشه

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

اینا ایرانین مارک اصل می‌چسبونن بهش اگه صرفا مدت زیادی ازش استفاده نمی کنی ارومیه ولی هروز با خودت می‌بری اینور اون وریه چیز بهتر بگیر زیپش درمیره گوشه هاش میپوسع

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️
تو چه رنج قیمتی هستن کیف لپ تاپ ؟

من پارسال ۶۰۰ خریدم 

الان مال من شده ۱ میلیون 

ولی خب مال من ۴ تا جیب بزرگ داره ، ک نزدیک ۸ کیلو بار من باهاش میبردم

لازم نیست اونقدر زیاد باشه 

یه چیزی تو مایه ها ۵۰۰ تومن جنس ضخیم بخر ترجیما هم camelیا  cat بخر عالی هستن