ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃
ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃
مال من خیلی محکمه ، نمیدونم بگم چیه ولی خیلی محکمه از بیرون ، ضخیم بخر
خودمون فروشگاه لبتاب داریم داریم شبا لبتابای مشتری منو با این میاره خونه درست کنم توش 2تا میزاره جا میشه
یه دل میگه برم برم یه دل میگه نرم نرم طاقت نداره دلم دلم بی تو چه کنم پیش ای عشق زیبا زیبا خیلی کوچیکه دنیا دنیا با یاد تو ام هرجا هرجا ترکت نکنم سلطان قلبم توهستی توهستی دروازه های دلم را شکستی شکستی پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی با من پیوستی
ولی خب مال من ۴ تا جیب بزرگ داره ، ک نزدیک ۸ کیلو بار من باهاش میبردم
لازم نیست اونقدر زیاد باشه
یه چیزی تو مایه ها ۵۰۰ تومن جنس ضخیم بخر ترجیما هم camelیا cat بخر عالی هستن