2777
2789
عنوان

بی برکتی

82 بازدید | 11 پست

پدرم کارگره 

ولی هرچی کار می‌کنه هیچ خیری نداره این ماه کل پولش رفت برا دادگاه پاسگاه (رفته بود یه شهر دیگه کار ببینه ماشین بهش زد) 

کل دندونای مامانم خرابه غذارو نمیتونه درست بخوره 

کل بدنش کیسته 

کم خونی شدید 

چشای ضعیف 

مامانم هنوز سنی ندارن کل موهاش سفید شده 

چجوریه بعضیا تو پول غرقن بعضیام مثل خانواده من؟ 

بخدا الان دارم با گریه می‌نویسم وقتی میبینم اینارو 

خدا کجاست آخه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا بزرگه سوره ها و ذکرهایی که برای زیاد شدن رزق و روزی اثر دارن بخونید .تو گوگل بزنید ختم استغفار ۴۰۰تایی امام صادق نی نی سایت .آخرش که نی نی سایت بزنید کلی تاپیک میاد اکثر کاربرها گفتن معجزه وار نتیجه گرفتن 

ذکر یاجواد الائمه ادرکنی هرشب بعداز نماز صد مرتبه بگید 

چله سوره های واقعه _طلاق _الم نشرح_ذاریات _واقعه بخونید 

نماز اول وقت خونده بشه 

روضه حضرت مسلم تو منزلتون پخش کنید 

زیارت عاشورا با توجه به معنی بخونید ۲ مرتبه خونده بشه یک بار صبح و یک بار شب  خونده بشه .

مبلغی از درآمدتون رو نیت کنید در راه امام حسین خرج کنید 

حتی اگه شده ده هزارتومن باشه .

نماز شب بخونید 

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید سامانلو حاجتمو بده .بعدش به نیت رضای خدا و سلامتی وظهور آقا امام زمان عزیزمون و حاجت روایی خودت ۱۱۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و2 شهید عزیز و ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی، شکر خدا خیلیها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم وکتاب فقط برای خدا درباره این شهدا هست بخونشون 😊اینهایی هم که میان میگن توسل به ائمه و شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین مسلمان و شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی به بزرگی خدا و به حرمت ائمه و شهدا مشکلت حل بشه و مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی. یاعلی

میشه شمام دعا کنید؟بخاطر مامانم😭😭

چشم عزیزم حتما به شرط لیاقت دعاگو هستم .دستور امضام رو بخون به ۱۴ معصوم و شهید هادی و شهید سامانلو هم توسل کن بخواه دعات کنن. یادمه یه کاربری مشکل مالی داشت گفت همسرش مبل فروشی داره اما هیچ مشتری ندارن بعداز نذر و توسل اومد گفت تو یه هفته ۱۰ دست مبل فروختن .کامنتش تو تاپیک اولم هست تو تاپیک حاجت روایی .انشاءالله شما هم بیای خبر خوش بدی که خداوند به رزقتون برکت داده .

راستی آیه الکرسی زیاد بخون . اگه ختم هایی که گفتم برات سخت هست تو گوگل بزن زیادشدن رزق و روزی نی نی سایت 

تاپیک هایی که کاربرها دستور های مجرب معرفی کردن بخون انجام بده .انشاءالله مشکلتون به حرمت شب عزیز حل بشه 🤲💚💖

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید سامانلو حاجتمو بده .بعدش به نیت رضای خدا و سلامتی وظهور آقا امام زمان عزیزمون و حاجت روایی خودت ۱۱۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و2 شهید عزیز و ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی، شکر خدا خیلیها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم وکتاب فقط برای خدا درباره این شهدا هست بخونشون 😊اینهایی هم که میان میگن توسل به ائمه و شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین مسلمان و شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی به بزرگی خدا و به حرمت ائمه و شهدا مشکلت حل بشه و مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی. یاعلی