2777
2789

من صفر صفرم نه تست بلد بزنم نه درسامو جمع کردم 

اما خوشم خیلی خوبه 

میگید چیکار کنم که کنکور قبول شم مشکلات داشتم تابستون امسال نشد جمع کنم باید چیکار کنم😭😭 از استرس خوابم نمیبره

به جز فرهنگیان‌و حقوق چه رشته های دیگه انسانی بازارکارش خوبه یعنی فقط فرهنگیان/حقوق اگه آزمون وکالت قبول بشی/روانشناسی اگه ارشد و دکترا بگیری رشته های دیگه بازارکار و درآمدش خوب نیست ؟

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من صفر صفرم نه تست بلد بزنم نه درسامو جمع کردم اما خوشم خیلی خوبه میگید چیکار کنم که کنکور قبول شم م ...

بشین از روی کتابا حسابی بخون همزمان تست هم بزن

حتما سریع شروع کن وگرنه نمیرسی

لایک نفرمایید!

به جز فرهنگیان‌و حقوق چه رشته های دیگه انسانی بازارکارش خوبه یعنی فقط فرهنگیان/حقوق اگه آزمون وکالت ...

مدیریت ها حسابداری و اقتصاد جز رشته های پر درآمدهستن

فرهنگیان خیلی حقوقش ناچیزه حقوق هم ازمون خیلی سختی داره

روانشناسی هم باید حتما ارسد داشته باشی تا وارد بازار کار شی

لایک نفرمایید!

مدیریت ها حسابداری و اقتصاد جز رشته های پر درآمدهستنفرهنگیان خیلی حقوقش ناچیزه حقوق هم ازمون خیلی سخ ...

ممنون از راهنماییت 

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 

الان که نهایی ها قطعیه

امسال فقط دوازدهم خونده بشه برای نهایی ها بهتره؟بعد یسال هم پشت بمونه ادم برای کنکور بخونه؟

یا اینکه هر۳سال خونده بشه امسال؟

چون مدرسه اس.  و نهایی ها مهمه کدوم بهتره؟

الان که نهایی ها قطعیهامسال فقط دوازدهم خونده بشه برای نهایی ها بهتره؟بعد یسال هم پشت بمونه ادم برای ...

نه اصلا اینکار‌ رو نکیمد بییشتر تمرگز‌رو بزارین رو نهایی ها 

لایک نفرمایید!

یعنی امیال فقط دوازدهم خونده بشه برای نهایی ها؟بعد سال بعدش واسه کنکور؟

نه عزیزم همزمان برای کنکور هم بخون

پشت کنکور موندن فقط وقت تلف کرده و عموما کسی واسش خیلی نمیخونه

لایک نفرمایید!

من میرم دهم امسال میخوام از همین الان خوب خوب بخونم تست بزنم که امادگی داشته باشم واسه کنکور

و تابستون سال بعد مثلا درسا دهم مرور کنم کلا همش درس بخونم 

به نظرتون اینطوری بهتر نتیجه میگیرم از کنکور؟یا اینکه بزار موقعه کنکور بخونم یا پشت کنکور بمونم؟

واسه فرهنگیان میخوام بخونم