2777
2789
عنوان

به نظر شما

123 بازدید | 19 پست

ازدواج با یه استاد دانشگاه خوبه؟

اگه آره نظرتونو بگید

اگه نه بگید چرا

۳۰ سالشه

اخلاقش خوبه و وضعیت مالیشم اوکیه 

عکاس و مدرس عکاسی ❤️🪐         مولانا،چقدرقشنگـ گفتـ:اگہ‌همہ‌جاتاریکـ بود دوباره‌بنگر،شایدنورخودتـ‌باشـے؛

من ندوس

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من ندوس

منم دقیقا ته دلم یه جوریه

ولی‌دوسش دارم 

عکاس و مدرس عکاسی ❤️🪐         مولانا،چقدرقشنگـ گفتـ:اگہ‌همہ‌جاتاریکـ بود دوباره‌بنگر،شایدنورخودتـ‌باشـے؛

اگر انسان شریفی باشه، اخلاقش و عقایدش مورد پسند باشه، عشق هم باشه، چرا که نه 🤭

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

خودت چند سالته؟ اگر استاد خودته اصلاااا به هیچ وجه

نه تقریبا میشه گفت فامیله

اومده خاستگاری همه چیش اوکیه فقط چون استاد داشنگاه یه خورده دو دلم

منم دقیقا ته دلم یه جوریهولی‌دوسش دارم

اگر واقعا دوسش داری ، قبول کن 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

فقط از رو استاد دانشگاه بودن نمیشه نظر دادولی اخلاق خوب وضع مالی خوب شرایط خوبیه باید این ویژگی های ...

همه چیش اوکیه 

ولی انگار میتونم کنار بیام با کارش

هر روز با صد تا دختر در ارتباطه 

اصن ته دلم یه جوریه نمیدونم چطوری بگم

همه چیش اوکیه ولی انگار میتونم کنار بیام با کارشهر روز با صد تا دختر در ارتباطه اصن ته دلم یه جوریه ...

آها باید ویژگی های اخلاقی و اعتقادیشونو بررسی کنید در این صورت خب اینکه چقدر متعهدن

کاربری متعلق به ۲ خواهر می باشد