2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

با شماره عزیزم .پس من الان تشکیل میدم گروه و .دوستانی که تمایل دارند تو خصوصی شمارشون و بذارند تا اد ...

فکر کنم خودمم و خودت

اینجا کسی زیر بار نمیره

فکر میکنن حالا در تمام مملکت شمارشونو پخش میکنیم

رژیمت چجوری بود؟

صبحانه نان سنگک یا تست ۲ کف دست با پنیر و گردو و تخم مرغ آبپز یا کره بادوم و عسل 

ناهار ۱۲ قاشق کنه بدون روغن یا ۱۰ تا کم روغن با ۵ قاشق خورشت یا یه تیکه گوشت یا مرغ

شام یک یا دو کف نان سنگک با سوپ یا املت یا نون و پنیر سبزی یا سیب زمینی و تخم مرغ  سرخ کردنی یکبار در هفته برا شام میشه خورد زیادم نشه

میوه حدود سه تا چهار واحد در طول روز

شیر یا ماست یکبار در روز استفاده کنید

خرما تا ۴ تا

من صبحها ناشتا یک ق غ سرکه سیب با یک لیوان آب میخورم

تو ماست زیره بریزید چربی سوز

سعی کنید شیرینی جات کم کنید بجاش خرما و شکلات تلخ و کشمش بخورید 

بادام چندتا دونه خوبه بخورید

بعد شام سعی کنید چیزی نخورید

من ۳۰ کیلو اضافه وزن دارم جزئیات و تو گروه اعلام کنیم

استارتر قرص الفا اسلیم خوبه

باید حتما حتماااااا اصل باشه وگرنه تقلبیش داغونت میکنه

شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰.......    ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮‍💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم