2777
2789
عنوان

شغل نظامی

2113 بازدید | 11 پست

من خیلی به نیروی انتظامی علاقه دارم و عاشق تعقیب و گریز و بیسیم و آژیر و اسلحه و خیلی چیز های دیگه تو این شغل هستم

بابام هم پلیسه و میگه نیا توی این شغل تو مو رو میبینی و من پیچش مو چیکار کنم؟

تعداد رای : 12
نظرسنجی
آره ولی سخته
2
16%
حقوقش کمه
0
0%
به حرف بابات گوش کن
10
83%
باید درسش رو بخونی
0
0%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هرچی نظامی دیدم پشیمون بودن و اغلب از ناچاری و نداشتن سرمایه یا مسائل دیگه رفتن سراغ این شغل،این حال و هوا و علاقه به بیسیم و ‌... چندسال دیگه از سرت میپره

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃

فکر کنم پلیس انتظامی محسوب میشه نظامی ارتش و سپاه هست

کلا نیروهای مسلح منظور من بود 

هیچکی راضی نیسن حقوق حداقلی هم دارن مخصوصن درجه دار های ارتش 

وای از این عمر که با می‌گذرد، میگذرد :)

من هرچی نظامی دیدم پشیمون بودن و اغلب از ناچاری و نداشتن سرمایه یا مسائل دیگه رفتن سراغ این شغل،این ...

کاری به نظامی  و پلیس ندارم 

اما یه عده عادت دارن کلا ناراضی باشن   من نظامی باز نشسته و شاغل  زیاد دیدم  تو خانواده خودم  هم هستن حتی پدرم و غیره  شرایط خوبی هم دارن  عدم رضایتشون  نمیدونم برای چیه   

کاری به نظامی و پلیس ندارم اما یه عده عادت دارن کلا ناراضی باشن من نظامی باز نشسته و شاغل زیاد د ...

من پدرشوهرم و شوهرم نظامی هستن کلا میگن در خدمت دولت بودن خوب نیست🤭

کلا نیروهای مسلح منظور من بود هیچکی راضی نیسن حقوق حداقلی هم دارن مخصوصن درجه دار های ارتش

ببین کارمندی  هست دیگه   کلا کارمندی غیر از  بانک و چند تا وزارت خونه  همشون    شرایطشون یکیه   باز نظامی ها بیمه درمانی  و امکانات رفاهی برای مسافرت رفتنشون خدایی خوبه  که مثلا آموزش پرورش اونم نداره     باااید در کنارش شغل و درآمد دیگه باشه  اونوقت خیلی وضعیت بهتر میشه 

من پدرشوهرم و شوهرم نظامی هستن کلا میگن در خدمت دولت بودن خوب نیست🤭

نیمه خالی لیوان     نمیگم عالیه  نه اما خولی هم داره  بدی هم داره 

شوهر من شرکت خصوصی کارمنده    اصلااا راضی نیستم  رسمنا بیگاری   صد رحمت به درخدمت دولت بودن 

نیمه خالی لیوان نمیگم عالیه نه اما خولی هم داره بدی هم داره شوهر من شرکت خصوصی کارمنده اصلا ...

به خاطر اربعین شوهرم دیشب تا ۴ صبح نبوده امشبم گفته کلا نمیتونه بیاد هر روزم از صبح تا شب سر کاره انقدر سرش شلوغه که در حد دو دقیقه نمیتونه جواب تلفن منو بده ،هر لحظه کارشونم مسئولیته هیچ اضافی کاری هم شاملشون نمیشه با درجه سرهنگی و ۲۰ سال سابقه ۲۰ تومن میگیره ،این وقت و انرژی رو اگه برای کار آزاد گذاشته بود الان تو پول غلت میزدیم