2777
2789
عنوان

پوست چرب دهیدراته

111 بازدید | 10 پست

دوستان کسی هست پوستش خیلی چرب باشه اما خشک و.پوسته پوسته شده باشه و.کم آب شده باشه؟ لطفا بیاید بگید چی ابرسان و.شوینده ای استفاده کردبد که خوب بوده؟

روبیکا trustisho پیام بده

مشاوره رایگان توسط کارشناسان ارشد پوست و مو شرکت

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو                              🛍️  فروشنده قوی =مصرف کننده قوی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوینده سراوی 

ابرسان کلینیک 

مرطوب کننده انوا 

سرم پیلینگ و هیالورونیک و الفااربوتین اوردینری

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

شوینده سراوی ابرسان کلینیک مرطوب کننده انوا سرم پیلینگ و هیالورونیک و الفااربوتین اوردینری

نمیتونم ب خارجیا اعتمادکنم چون فیکن بیشترشون یه محصول خریدم خارجی از جای معتبر هرچی زدم بیفایده بود چون فیک بود 

سیمپل زدم بی فایده بود بجز اوردینری بقیه ایرانی هستن?

سیمپل با هیدراکلریک اسید بزن تو حتما باید هیدراکلدیک اسبد بزنی با یه مرطوب کننده هردو باهم .ایرانیو نه گلم نمیدونم 

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)

نمیتونم ب خارجیا اعتمادکنم چون فیکن بیشترشون یه محصول خریدم خارجی از جای معتبر هرچی زدم بیفایده بود ...

با ایرانیا هم نتیجه گرفتن خیلی سخته خیلی برند های خوب زیاد ندارن ‌.و از هر برند به سختی میشه بک محصول خوب پیدا کرد ‌. الان میتونی مثلا شوینده و تونر رو لافارر بگیری ضد افتاب و ضد لک رو سیسپرسا بگیری چون ایرانی هستن .سرم های صورت هم گارنیر بگیر اورجینالش راحت پیدا میشه 

خارجیا رو از سایت عسل بانو یا ادترولی یا یاسرکالا خرید کن کاملا اورجیناله.

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑