2777
2789
عنوان

مادر بزرگم

61 بازدید | 2 پست

سلام من خونه مادربزرگم نزدیک خونه ما هست هر چند وقت یکبار میرم بهش سر میزنم چون بابابزرگم فوت شده

نزدیک به سه ماه بود نرفته بودم بهش سر بزنم وقتی رفتم هرچقدر زنگ زدم کسی جواب نداد نگران شدم وایسادم عمم اومد در رو باز کرد رفتیم بالا جلوی در دیدم مادربزرگم خونه هست منم نفسم در نمیومد از شدت عصبانیت برگشتم خونه ی خودمون بعدش عمم زنگ زد به بابام گفت مادربزرگم حموم بوده و از این دروغ ها و مادربزرگ هم بعد چند وقت که دیدم میگفت وقتی رفتی جایی وقتی چندبار زنگ زدی کسی جواب نداد برو و اونجا فهمیدم دروغ میگن یه 3 سال پیش هم وقتی پدربزرگم زنده بود رفتیم دیدیم کسی در رو باز نمیکنه پدربزرگم از راه رسید و در رو باز کرد و دیدیم خونه هستن ولی باز میگفتن آیفون خراب بوده مادربزرگم یه چندسالیه با همه دشمنی میکنه به جای اینکه با نوه هاش سرگرم باشه حتی عموی بزرگمم که بهترین و مهربون ترین عموم هست هم بی خودی باهاش دعوا درست کرد و دیگه راهش نداد ولی من به بابام میگم اون خونه برای همه هست و حق نداره کسی رپ راه نده بنظر شما دیگه سمتشون نرم؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.