2777
2789
عنوان

چقدر پول میگیرید؟

495 بازدید | 29 پست

بچه ها شوهر من کارتش دستمه میگه هر ماه خودت هرچقدر نیاز داشتی بردار ولی حواستم باشه منم خیلی مغرورم به نظرتون چثدر مناسبه برای متوسط خرج کردن در ماه؟قبلا خودش میرفتیم بیرون خرید میکرد و به من هر دفعه سه مقدار میداد الان اینجوری گفته من نمیدونم باید چی کنم .اگه دوست دارین بگین که هر ماه چقدر میگیرین و یا چقدر خرج دارین؟باید شوهرمو با خودم ببرم خرید یا از همین پول بخرجم

کاش خوشبختی  مثل مرگ حق همه بود

هر چي لازم داري بخر

بستگي داره

يكي مانتوي ٣٠٠ تومني ميپوشه

يكي مانتوي ٦٠ اومني

توقعا فرق ميكنه

يكي بگه من از شوهرم ماهي ١٠٠ ميگيرم

شما هم همينكارو ميكني؟؟

من خودم كرم مرطوب كنندم نهايت ٧٠ و ٨٠ تومنه

دوستم ٢٥٠ تومنيشو ميخره

من ۱۲ساله ازدواج کردم کارتای شوهرم دست من اصلا خبر خرید خونه و هیچ چیز دیگه ای رو نداره .اس هم براش میره اصلا نمیپرسه واسه چی بوده.هر چیزم لازم داسته باشم میخرم زندگی مشترک توش پول منو و اون نداره.و اینکه من خانه دارم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اوه عزیزم من ماهی 1ملیارد از شوهرم میگیرم ن اینکه من بخوام بده خودش با اصرار و زاری میده بعد هر ماه ی پورشه برام میخره من میخوام جدا شم با این شرایط چون دوستام ماهی 3ملیارد بهشون میدن 

لزوما طرف شما یاغی نیست ، شاید شما در باغ نیستید ،باید بدانید تار و پود دنیایی که در آن زندگی میکنیم دردورنج است و رنجی که موجب مرگ نشود،  مولد گنج است 🌷

بستگی به نوع خرج کردن داره

البته بر اساس پولت تنظیم کن که همونقدر خرج کنی

مثلا بنویس ی جا اینقدو اختصاص میدم به گوشت، اینقد مثلا روغن و ....

اینجوری متوجه میشی تقریبا چقد هزینه داری تو ی ماه