2777
2789

اخه اگر اینو بلد بودم که  همه چیز بخورم و به اندازه بخورم که مدام و اینقدر تو رژیم های مختلف نبودم

63 بودم اینقدر رژیم گرفتم بدتر شدم هر بار که ادم رژیم میگیره سلولهای چربی بزرگتر میشن و الان دیکه وزنم فاجعه شده البته همسرم هیچی نمیگن 

ولی خب خودم این وزن رو دوست ندارم باید 67 کیلو بشم الان 76 کیلو هستم 

بدتریم ضربه رو هم از رژیم کتوژنیک خوردم خیلی به شیرینی جات حریص شدم و فقط شیرینی میخورم و میبلعم...اخرین بار که کتو بودم 69 بودم و بعد یکسال قشنگ 8 کیلو زیادتر از وزن خودم شدم از بس محدودیت هاش حریصم کرد 

حالا همسرم 20 ساله روی یک وزن ثابت و متناسب مونده باور کنین یک کیلو هم کم و زیاد نمیشه و نوسان هاش در حد 500 گرمه..من اونوقت هی بالا و پایین و سینوسی هستم

رژیم واقعا محدودیت میاره و کتو قشنگ منو وحشی و امازونی کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر بار که ادم رژیم میگیره سلولهای چربی بزرگتر میشن

این یعنی چی؟؟

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

یه دوره هست بنام ذهن لاغر،  قشنگ و اصولی راه لاغر شدن رو بهت یاد میده. 

اونجا یاد میگیری که هم فست فود بخوری هم کیک اما چاق نشی. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

خب راست میگه اصلا رژیم نگیر فقط کم بخور همه چی بخور هر چند من اصلا نمیتونم جلو خودمو بگیرم

منم مشکلم همینه غذا و شیرینی خصوصا اصلا باعث میشه هیچی نفهمم هی بخورم

یه دوره هست بنام ذهن لاغر، قشنگ و اصولی راه لاغر شدن رو بهت یاد میده. اونجا یاد میگیری که هم فست فو ...

مرسی فکر کنم همون معادل ذهن اگاهی باشه که باید در لحظه بود موقع خوردن و روی ذهن کار کرد و درست هم میگه البته

حالا همسرم بر عکس منه میگه غذا رو برای لذت نخور بخور در حد رفع گرسنگی..اخه خب چجوری

راس میگه.من هشتاد بودم الان شصتم.در حد اینکه زنده بمونم غذا میخوردم.الانم باز خیلی گشنم میشه ها ولی ارادم قویه.چهارده پونزده سالم بود که خیلی لاغر بودم اراده کردم چاق شدم الان میخواستم لاغر شم تو سی و دو سالگی بازم اراده کردمو لاغر شدم.

اراده کن واقعا هیچی نخور.فقط سبزیجات و این چیزا.دوهفته فقط دو هفته کم بخور ببین چقدر عوض میشی

نه مشکلی ندارم .

خدارو شکرکه سالم هستین یکم تحرکتون رو بیشتر کنیدقند وشیرینی رو حذف کنید  کربو هیدرات کمتر استفاده کنید پروتئین بیشتر بعضی از خوراکی ها کالری خیلی زیادی دارن مثل بستنی اینا رو محدود کنید من تو منطقه محرومم بعد امروز چند نفر که عشایر کوهستان بودن رو دیدم کیف کردم یعنی اندام هاشون از اروپایی ها بهتر بود فقط پوستشون به خاطر گرمای زیاد سوخته بود 

خدایا دوستت دارم...