2777
2789
عنوان

کادو برای شوهر چی بخریم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 29925 بازدید | 94 پست
عزیزم براش کوفت بخر همین نامزد فردا میشه بالای جونت  ... اون باید واسه شما کادو بخره حالا یا من ...

نگوووو.گنا داره😅

مدافع حرمش نه ولی مدافع چادر مادرش هستم...یا زینب

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=46324155]خیلی کارت قشنگ بود کاش منم میتونستم ولی اولا من کلاس دارم دوما اون شغلش آزاده عقب می افته از کارش😞[/QUOTE

به نظر من براش تولد بگیر یه رستوران یا کافی شاپ و رزرو کن بعد خانوادشم دعوت کن ولی به خودش نگو ببرش اونجا غافلگیر شه

عروس آذر💖💖💖
نگوووو.گنا داره😅

ای جونمی عزیزم خوشبخت بشی الهی شوخی کردم فدات بشم 

اللهم  صلي علي سيدنا محمد وعلي آله وصحبه وسلم تسليما كثيرا ...شکسته های دلت را به بازار خدا ببر، خدا، خود بهای شکسته دلان است 

ساعت هم خوبه چون ساعتش چندوقته هی باطری میخوابونه...فقط باید بدونم چی بخرم که زود خراب نشه.دفعه قبلی یه ساعت200تومنی انداختن بهم چینی بود😞

[QUOTE=46324155]خیلی کارت قشنگ بود کاش منم میتونستم ولی اولا من کلاس دارم دوما اون شغلش آزاده عقب می ...

تولد من قبل از تولد اونه میترسم اون این کارو نکنه😂😂

[QUOTE=46324155]خیلی کارت قشنگ بود کاش منم میتونستم ولی اولا من کلاس دارم دوما اون شغلش آزاده عقب می ...

ولی فکر عااااااللیییییی بوووووود یه کافی شاپ خیلی خوشجل هست اتفاقا 150 میگیره که کلا اونروز کسی رو راه ندن و تزئین هم میکنن فضارو. اینم عالیه مرسی.

من یه بار بلیط گرفتم دعوتش کردم مشهد زیارت امام رضا بنده خدا نمیدونست قرار خودشم بیاد یواشکی لباساشو ...

وای چ هیجان انگیز😍😍😍

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
ولی فکر عااااااللیییییی بوووووود یه کافی شاپ خیلی خوشجل هست اتفاقا 150 میگیره که کلا اونروز کسی رو ر ...

چقد قیمشتش خوبه...

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))