2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هدف از ازدواج ؟

اخلاق هاش؟

از چی خوشش میاد از چی بدش میاد؟

طرز فکرش؟

مذهبی هس یا نه

خوشبختیو تو چی میبینه و......

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

انتظارات همسر از شما 

انتظاراتی که خودتون از همسر دارید 

هم عقیده بودن بسیااار مهمه 

خساست به خرج ندادن همسر 

مهربانی و اخلاق حرف اول رو میزنه 

شکاک نبودن همسر 

میزان اجتماعی بودن همسر 

کسی که به بلوغ عقلی رسیده در تاپیک هام شرکت کنه🙏

اهل سیگار و مشروبات هستید؟ /اگه گفت تفریحی یا ترک میکنم بدون ک معتادشه و ترک نمیکنههه هرگز/

چقدر اهل رفیق بازی هستین؟ آیا تو متاهلی فکر میکنین میتونین مجرد سفر برید؟ 

چقدر مادرپدرتون مهمن واستون و میتونن روتون تاثیر بزارن ؟ 

بعد ازدواج همچنان الویتتون مادر هست یا همسر؟ 

رابطه هایی ک مجردی داشتین در چه حد بوده در حد مسافرت و مهمونی رفتن بیرون رفتن رابطه جنسی ؟..

نظرتون راجع به پوشش و لباس من چیه؟ من همین شکلی هستم تغییر نمیکنم اگه بگی ک آرایش نکن چادر سر بکن من کسی نیستم ک این کارها رو بکنم و مثلا کاشت ناخون و اینا دارم یا اگه عمل کنم اینا..

حق تحصیل کردن و شاغل بودن ب همسرتون میدین و اینک آیا توقع دارید درآمدشو بیاره تو زندگی یا نه برای خودش هست؟

محل زندگی رو کجا در نظر گرفتین / هرگز کنار و نزدیک خونه مادرش رو برای زندگی نپذیر /

تبع شما سرد مزاج هست یا گرم هستین/ اینک بدونی چند بار در هفته رابطه جنسی میخواد خیلی مهمه که یکی باشین و خیلی متفاوت نباشین/

دیگه اینک چقدر اهل رفت و آمد هستین هم با خانواده و فامیلهای خودتون هم من چقدر میتونم در هفته خونه پدر مادرم برم و چقدر توقع دارین با خانواده خودتون رفتو آمد کنید؟

سالی چند بار مسافرت در نظر دارین و به چه مقصدهایی؟

خریدهای خونه رو بنظرتون مرد باید انجام بده یا هر دو؟ 

چقدر بعنوان هزینه های خود یک زن بجز خونه اختصاص میدین؟

خودتون منو انتخاب کردین یا با نظر کسی دیگه مثل مادر و خواهر اومدین خواستگاری؟ 

چه توقعاتی از همسر آیندتون دارین؟

همه اخلاق و خصوصیت بد دارن اون اخلاق بدی ک خودتون میدونید دارین و نمیتونین تغییرش بدین چی هست؟ 

ساعت خوابو بیداریتون و شغلتون به چه صورته..آیا شب ها دیر خونه میاین یا توقع دارین مثلا ۶ صبح همسرتون بیدار بشه و صبحونه حاضر کنه یا نه