fatiammn مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 261 عنوان جوش صورت 75 بازدید | 8 پست چند روز بود تخمه و شکلات خیلی میخوردم الان صورتم پر جوش شده قبلشم اصلاح کرده بودم جوش زد راه حلی دارین؟ من لیمو رو شنیدم اخه نمیسوزونه؟ زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد.. / درخواست دوستی ندید قبول نمیکنمممم./ اکانت دست 2 نفره 1403/06/03 | 23:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
__zhra_78 عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 2894 هیچکاری نکن انگولکش نکن بدتر تحریک میشه یکی دوهفته تحمل کن فقط باآب خنک بشور صورتتو التهابش گرفته بشه
fatiammn مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 261 ژل کلیندامایسین چجوری باید بزنم؟ زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد.. / درخواست دوستی ندید قبول نمیکنمممم./ اکانت دست 2 نفره
fatiammn مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 261 هیچکاری نکن انگولکش نکن بدتر تحریک میشه یکی دوهفته تحمل کن فقط باآب خنک بشور صورتتو التهابش گرفته ب ... اصلا اعتماد بنفس ندارم زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد.. / درخواست دوستی ندید قبول نمیکنمممم./ اکانت دست 2 نفره
__zhra_78 عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 2894 اصلا اعتماد بنفس ندارم دیوانه ای خوبه خودت میدونی علتش شکلاته
methamphetamine عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 58 سرکه سیب رو روی جوش ها بزنیداگر فوریه از پماد ضد جوش اورژانسی استفاده کنیدو در نهایت صورتتون رو با شوینده مناسب دوبار در روز بشورید
fatiammn مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 261 دیوانه ای خوبه خودت میدونی علتش شکلاته اره چند مدتی بود اصلا چیپس و شیرینی اینا نمیخوردم اومدیم مسافرت هوس کردم خوردم زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد.. / درخواست دوستی ندید قبول نمیکنمممم./ اکانت دست 2 نفره
fatiammn مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 261 سرکه سیب رو روی جوش ها بزنیداگر فوریه از پماد ضد جوش اورژانسی استفاده کنیدو در نهایت صورتتون رو با ش ... ممنونم زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد.. / درخواست دوستی ندید قبول نمیکنمممم./ اکانت دست 2 نفره