2777
2789
عنوان

جوش صورت

74 بازدید | 8 پست

چند روز بود تخمه و شکلات خیلی میخوردم الان صورتم پر جوش شده قبلشم اصلاح کرده بودم جوش زد راه حلی دارین؟ من لیمو رو شنیدم اخه نمیسوزونه؟ 

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد..                  / درخواست دوستی ندید قبول نمیکنمممم./  اکانت دست 2 نفره

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ژل کلیندامایسین

چجوری باید بزنم؟ 

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد..                  / درخواست دوستی ندید قبول نمیکنمممم./  اکانت دست 2 نفره

هیچ‌کاری نکن انگولکش نکن بدتر تحریک میشه یکی دوهفته تحمل کن فقط باآب خنک بشور صورتتو التهابش گرفته ب ...

اصلا اعتماد بنفس ندارم 

دیوانه ای خوبه خودت میدونی علتش شکلاته

اره چند مدتی بود اصلا چیپس و شیرینی اینا نمیخوردم اومدیم مسافرت هوس کردم خوردم

سرکه سیب رو روی جوش ها بزنیداگر فوریه از پماد ضد جوش اورژانسی استفاده کنیدو در نهایت صورتتون رو با ش ...

ممنونم

2790
2778
2791
2779
2792