به جای این داروهای هورمونی قرص ویتامین سی امتحان کنهر روز صبح یدونه قرصشو بخور
شما نتیجه گرفتی؟؟
من آریاییام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم! یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
آره من اصلا ترشح تخمک گذاری نداشتم با ویتامین سی ترشحاتم شروع شد
داروخونه بگم قرص ویتامین سی بده؟؟
من آریاییام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم! یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
اخه روز ۱۴ هم زوده انگار میشه ۱۲ روز بعد لقاح. مگه بی بی چک اینقد دقیقه؟؟؟
زود نیست اممول بزنی احتنالا تا ۳۶ساعت بعدش میگن اقدام کن که تخمک ازاد میشه.و کلا بعد زدن امپول ۱۴روز بعدش محازی بیبی بزنی واگرنه زودتر بزنی ج اشتباهه و کاذبه .میتونی اصلا نزنی و صبر کنی از موعدت رد بشه حتی از همون ۱۴روز بعد بزنی.خلاصه زودتر از ۱۴روز نمیشه
عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه» عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی» عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم» خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸 باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸