2777
2789
عنوان

یه سوال دارم

78 بازدید | 9 پست

۱۸ سالمه تا الان ۹۰ درصد وقتم رو صرف درس خوندن میکردم نه تفریح میکردم و نه سعی میکردم کاری توی خونه یاد بگیرم ( خونه داری و آشپزی و ...) ؛ احساس میکنم لازمه شخصیتم رو تصحیح کنم بنظرتون میشه؟ چجوری؟؟ میشه کتاب روان شناسی یا سبک زندگی یه همچین چیزی معرفی کنین.

راستش همش با خودم میگفتم ولش کن بعد کنکور اوکی میشه ولی الان خیلی احساس عقب موندگی میکنم ؛ بقیه دخترای فامیل خونه داری و آشپزی و همچی بلدن ولی به قول مامانم من انگار فقط فیزیک و شیمی بلدم ( چون اگه دانشگاه شهرستان قبول بشم مجبورم یاد بگیرم )

دلم میخواد شخصیت درست بشه 

امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشید

بزاربعدکنکورت تو دوسه ماه پشت هم تلاش کنی همه ایناکه گفتی رویادمیگیری

امسال کنکور دادم 

منظورم اینه که کلا میخوام شخصیت درستی داشته باشم ( از هر لحاظ )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعا میشه

عزیزم 

یه روز در میون غذا با شما

بهترین رسپی هارو استفاده کن 

کم کم بلدشون میشی

خونه داریم بلدی 

فقط انجام نمیدی احتمالا 

فقط مرتب کردن 

دستمال کشیدن 

ببین به چه هنرهایی علاقه داری پیشونو بگیر

امسال کنکور دادم منظورم اینه که کلا میخوام شخصیت درستی داشته باشم ( از هر لحاظ )

عزیزم فکرتو الان درگیرحاشیه نکن شخصیتت الان درسته که داری درس میخونی اشپزی وخانه داری روهم زود میشه یادگرفت

قطعا میشهعزیزم یه روز در میون غذا با شمابهترین رسپی هارو استفاده کن کم کم بلدشون میشیخونه داریم بلدی ...

راستش وسواس دارم 

مشکل اصلیم همینه ؛ اینکه خیلی جاها نمیدونم کار درست چیه (  شاید از نظر شما خنده دار باشه ولی نمیدونم وقتی دستم میخوره به در یخچال باید بازم دستم رو بشورم و غذا بپزم یا نه تمیزه و مواردی مثل این ) 

عزیزم فکرتو الان درگیرحاشیه نکن شخصیتت الان درسته که داری درس میخونی اشپزی وخانه داری روهم زود میشه ...

ممنون از نظرتون 

ولی یه جاهایی مامانم میگه کم کاری میکنی مثلا موقع صحبت با دیگران نمیتونم خیلی صمیمانه برخورد کنم ( اصلا به درد منشی گری و این شغل ها نمی‌خورم ) یا تن صدام آرومه ؛ میخوام بدونم اینا رو چجوری تصحیح کنم 

نمیخوام وقتی وارد دانشگاه میشم این نقص ها رو داشته باشم

راستش وسواس دارم مشکل اصلیم همینه ؛ اینکه خیلی جاها نمیدونم کار درست چیه ( شاید از نظر شما خنده دار ...

خوب آره اشکال نداره طبیعیه 

منم آنقدر درس میخوندم همه چی یادم میرفت

البته که قراره دکتر کاربلد ایندمون باشی

نه فق وقتی کثیف شد بشور 

خوب آره اشکال نداره طبیعیه منم آنقدر درس میخوندم همه چی یادم میرفتالبته که قراره دکتر کاربلد ایندمون ...

چون گفتی از همه لحاظ رو خود شخصیتت هم کار کن به نظرم 

همیشه باید متشخصانه رفتار کرد

و مهربون بود

به وقتش راحت یا شوخ بود