2789

برای حاجت های سخت که همش توش مکل میافته نماز شب خیلی عالیه خودم تجربه کردم دعایی ۴،۵ سال کردم جواب نداد کمتر از ۳ ماه با نماز شب مشکلم خداروشکر حل شد البته من یکم تنبلی کردم فقط ۲ رکعت خوندم نیم ساعت قبل از اذان صبح بعد نصف تسبیح استغفار برای خودم و کسی که مشکل داشت و دعا ،خیلی آرامش بخش و عالیه

برای حاجت های سخت که همش توش مکل میافته نماز شب خیلی عالیه خودم تجربه کردم دعایی ۴،۵ سال کردم جواب ن ...

ممنون 

🧚‍♂️🧚‍♂️آدم فقیر مرگ بر آن واجب می‌شود مانند من  🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

واقعا؟ ینی‌بخونم جواب میده؟چجوریع؟

برای خودم دعایی که ۵،۶ سال خودم و مادرم دعا کردیم جواب نداد اما کمتر از ۳ ماه با فقط ۲ رکعت نماز شب قبل نیم ساعت قبل از نماز صبح بعد نیم تسبیح استغفار برای خودم و کسی که این مشکل رو داشت و دعا حل شد،من فقط ۲ رکعت نماز به نیت نماز شب میخوندم ،

آخ اسی گفتی هر شب خودمو بغل میکنم با گریه میخوابم دلم یه محبت یه بغل گرم واقعی میخواد

دقیقا دلم میخواد تو بغل گرمی گریه کنم

حالم از این حال روزم بهم میخوره حس مردن دارم همش

منم انقد فشار رومه هروز به  خودکشی فک میکنم 

ولی به شما هم حق میدم زندگی خیلی فشاره  شما نه تنها به آینده خودتون  مسئول آینده بچتون هم هستین ولی شما به خاطر فرزندتونم  حالتون خوب کنید من هرچی میکشم از افسردگی مادرم تو دوسالگی بود

منم انقد فشار رومه هروز به خودکشی فک میکنم ولی به شما هم حق میدم زندگی خیلی فشاره شما نه تنها به ...

نمیشه نمتونم روز ب روز حالم بدتره میشه من مادر خوبی براش نیست حتی بچه امم دوسم نداره ازم فراری کمبود محبت دارم از طرف همسرم چندسال پیشم بهم خیانت کرد رفت سراغ عشق اولش من دیگ اخرام همین روزا تمام میکنم خودمو

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی ک باید باشه میره   
نمیشه نمتونم روز ب روز حالم بدتره میشه من مادر خوبی براش نیست حتی بچه امم دوسم نداره ازم فراری کمبود ...

الهب بمیرم برات الهی همسرت ذلیل بشع😔😔🧚‍♂️

الهب بمیرم برات الهی همسرت ذلیل بشع😔😔🧚‍♂️

خدا نکنه قشنگم ایشالله عمر باعزت کنی و خیلی زود حالت خوب بشه 

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی ک باید باشه میره