2777
2789

هرررر ماه کلی روی خودم کار میکنم بهش فکرنکنم، تا موعد پریودم میشه و هربار یجوووری داستان میشه که ذهنم بره سمت بارداری و بعد بخوره تو ذوقم و بهم بریزم و گریه...هرماه این چرخه مزخرف داره تکرار میشه

ماه پیش ۲۰ روووز تاخیر داشتم!

این ماه از چندروز قبل موعد لکه بینی شروع شد.گفتم پریود شدم...۴ روز طول کشید و نه تموم شد نه مثل آدم تبدیل به پریود شد.

امروز میشد یه روز تاخیر...بیبی چک زدم منفی بود.

لعنت به تنبلی تخمدان

لعنت به انتظار و هرچیزی که بهش مربوطه😭

تو که آخر گره رو وا میکنی امام رضا...پس چرا امروز و فردا میکنی امام رضا؟🥺♥️

دیگه ناباروری وجود ندارد عزیزدلم خداروشکر ب جز چاقی و چربی دور رحم که درمانش ی کم سخته بقیه موارد چاره داره فقط مهمترین مسئله حفظ آرامش و نداشتنِ استرسِ که حتی همون پریودرو هم ب هم میزنه چ برسه ب بارداری لطفا آروم باش و با اطمینان به خدا توکل کن مطمینم باش خیلی زود ی جنین سالم و صالح میاد تو وجودت عزیزم

دیگه ناباروری وجود ندارد عزیزدلم خداروشکر ب جز چاقی و چربی دور رحم که درمانش ی کم سخته بقیه موارد چا ...

خداکنه اینجوری باشه که میگین😢

هرماه به حدی به هم می ریزم که تا یکی دوروز دست و دلم به هیچ کاری نمیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداکنه اینجوری باشه که میگین😢هرماه به حدی به هم می ریزم که تا یکی دوروز دست و دلم به هیچ کاری نمیره

عزیزم از امشب تصمیم بگیر تا عید بیخیال این موضوع باشی خواهر قشنگم ما خانوما میدونین که استرس برای تخم گذاری و هورمون هامون سمِ من وقتایی که استرس دارم پریودن یا عقب نیفته یا جلو یا کلا ب هم می‌ریزه و نرمال نیست پس قطعا تو بارداری تاثیر داره پس لطفاً ریلکس باش و بگو تا عید اصلا نمیخوام باردار شم دقت کردی چقدر بارداری تو دوران عقد با اون همه مراقبت زیاده؟ چون دلهره ی باردار نشدن ندارن پس بی خیال باش 

عزیزم از امشب تصمیم بگیر تا عید بیخیال این موضوع باشی خواهر قشنگم ما خانوما میدونین که استرس برای تخ ...

چشم، بازم همه تلاشمو میکنم بیخیال باشم🥺

میشه دعا کنید برام که نی نی دارشم؟ نی نی سالم و صالح

چشم، بازم همه تلاشمو میکنم بیخیال باشم🥺میشه دعا کنید برام که نی نی دارشم؟ نی نی سالم و صالح

عزیزدلم از ته قلب از خدا می‌خوام به حق این شب و خون های پاک ریخته شده ی پسر بامرام و سالم صالح بهت بده اسمش و گاهی ابوالفظل صدا کن 

به خدا من آدم مذهبی نیستم متن بالا از ی جا ب بعدش نمی‌دونم چطور تایپ شد  فردا خیلی دعا کن و هر نذری ک ب دلت اومد بکن دلم یهویی ی جوری شد انگار خداو اینه دلشون میخواد از اونا بخوای و صدات و بشنون چه حس خوبی گرفتم ی لحظه نمی‌دونم چرا حاجت رواییت و انگار حس کردم خدایا شکرت

عزیزدلم از ته قلب از خدا می‌خوام به حق این شب و خون های پاک ریخته شده ی پسر بامرام و سالم صالح بهت ب ...

🥺🥺😢😢

عزیزممم ممنونم ازت، الهی که قشنگ ترینا و بهترینا نصیبت بشه تو زندگی😢

امیدوارم ب حق امروز و دل پاک شما، حاجتم برآورده به خیر شه😢

سلام عزیزم شما هر ماه قبل موعد لکه بینی دارین؟

من هرماه اینطوریم دقیقا ۳ روز قبل موعد لکه بینیم شروع میشه

تنبلیه خفیف دارم .نمیدونم چرا این لکه بینیم خوب نمیشه .هی میگم نکنه باردار نشدنم بخاطر اینه

فقط 34 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم شما هر ماه قبل موعد لکه بینی دارین؟من هرماه اینطوریم دقیقا ۳ روز قبل موعد لکه بینیم شروع ...

سلام 

آره متاسفانه چندماهی هست اینجوری شدم😢

منم تنبلی دارم

این ماه دیگه خیلی زیاد بود مدت لکه بینیم، تقریبا ۴ روز.

همیشه نهایت دو روز بود

آره تنبلی میتونه باعث بشه ادم بچه دار نشه یا دیر بچه دار شه😢😢

سلام آره متاسفانه چندماهی هست اینجوری شدم😢منم تنبلی دارماین ماه دیگه خیلی زیاد بود مدت لکه بینیم، ت ...

دکتر برا این لکه بینی هیجی بهت نداده؟من دوفاستون و پروژسترون هم ک میخورم بازم همینه😑

فقط 34 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دکتر برا این لکه بینی هیجی بهت نداده؟من دوفاستون و پروژسترون هم ک میخورم بازم همینه😑

نه چیزی نداد🤦🏻‍♀️

واقعا دارم کم کم از بچه دارشدن ناامید میشم

منم مثل تو ام عزیزم الان پریودم ۱۶ روز عقب افتاده اما بیبی چک منفیفقط چند روز پیش یکم لکه بینی داشتم ...

من امروز بعد ۴ روز لکه بینی و امیدواری 

پریود شدم🤦🏻‍♀️

ان شاالله شما باردار باشی ولی دلتو خوش نکن که اگه نبود اذیت نشی

لعنت به تنبلی واقعا🤦🏻‍♀️