2777
2789
عنوان

میشه از شلوار اچ پی وی بگیریم

249 بازدید | 20 پست

من مجبور شدم شلوار دوستم  پام کنم

رفته بودم خونشون

بعد ی شلوار داد بهم ک بو میداد خیلی 

پام کردم

کلا هم خیلی ناحیه ش بو میده

ینی اچ داره؟

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بو میداد چجوری پوشیدی چرا شلوار خودت و اوض کردی

من دامن پام بود کش دامنم خیلی سفت بود

حالا نمیدونمم دوستم اچ داره یان

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_
چرا سلوارخودت راحتم نبودی همون بهتر بود چطور تونستی بپوشی وای خیلی بده اونم شلوار کثیف

از بس خودم تمیزم اصلا فکر نمیکردم دوستم اینقد کثیف باشه

از لباس منتقل نمیشه حتما باید در تماس مستقیم پوست به پوست باهم باشه تا منتقل بشه

خب لباس خورده ب پوست اون بعد پوست من چی

خب لباس خورده ب پوست اون بعد پوست من چی

تو نت هم سرچ کنین نوشته حتما باید ناحیه ی که دچار زگیل شده به طور مستقیم به هر قسمتی از بدن شخص دیگه به خصوص همون ناحیه به طور مستقیم تماس پیدا کنه تا انتقال پیدا کنه

تو نت هم سرچ کنین نوشته حتما باید ناحیه ی که دچار زگیل شده به طور مستقیم به هر قسمتی از بدن شخص دیگه ...

سمینی ازین راه نمیشه؟