2777
2789
عنوان

سلام خوبین 🥺

226 بازدید | 24 پست

سلام خوبین بچها من امشب بدجور دلم گرفته از همه چون وقتی کار نمیکنم خونمون همه بهم هر لقبی میدن از تو عرضه نداری خودت جم کنی تا خیلیا دیگ خدایی چرا اینجور ادما تخریب میکننن هرجور دوس دارن برخورد میکننن بد اسمش میزارن دلسوزی 🥺🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگردم الهیولشون کنتو اکثر خانواده ها همینجوریهتو بفکر آینده و پیشرفت باشخدابزرگه ایشالله موفق میشیول ...

بخدا هربار گفتم چتونه که تخریبم میکنید گفتن ما دلمون میسوزه بخدا گریم گرفته چکارشون کردم که اینقد‌میخان من نباشم خواستم ب نظر شون احترام بزارم باید جفتک بندازن من چقد بدبختم ادم حسابش ون میکنم منم بخدا میرم شوهر میکنم نترسن 

بخدا هربار گفتم چتونه که تخریبم میکنید گفتن ما دلمون میسوزه بخدا گریم گرفته چکارشون کردم که اینقد‌می ...

ولی عاقل باش

خواهرانه میگم بهت

الکی الکی تصمیم نگیر

بحث یه عمر زندگیه

یه آدم درست انتخاب کن،کلی تحقیق کن بشناسش بعد

خدا ایشالا خوشبخت‌ترینت کنه بری آسوده شی

بگردم الهیولشون کنتو اکثر خانواده ها همینجوریهتو بفکر آینده و پیشرفت باشخدابزرگه ایشالله موفق میشیول ...

بخدا اینقدر امروز دستور دادن بهم بعد پیش خودشون خجالت میکشدن من دیگ بازار برم تنها میرم با اینا نمیرم که اینقدر پستن چون هیچ رقیق ندارم باید هرچی بخان بگن منم میتونم برم دوس پسر پیدا کنم خودم نمخام ولی امیدوارم خدا ازشون نگذره 

ولی عاقل باشخواهرانه میگم بهتالکی الکی تصمیم نگیربحث یه عمر زندگیهیه آدم درست انتخاب کن،کلی تحقیق کن ...

نه اجی خوشبخت چی من شانسم کجا بود ی عمره دارم هی طی مبکنم با گریه سرمیکنم امروز هم تو بازار بهم پریدن همین مادره من خواستم ی گارد بخرم پول نداد مقصر منم شوهر نی پول نی 

نه اجی خوشبخت چی من شانسم کجا بود ی عمره دارم هی طی مبکنم با گریه سرمیکنم امروز هم تو بازار بهم پرید ...

اینجوری نگو

تو خیلی هم دختر خوبی هستی 

شانس هم داری 

فقط خودتو دست کم گرفتی

اعتماد بنفس داشته باش

زرنگ باش

هرکی بهت خوبی کرد خوبی کن زیااااد

هرکی مسخرت کرد تیکه انداخت برین دهنش هرچی دهنت اومد بهش بگو محل سگ هم نده تا دوباره خودش بیاد اویزونت شه

اینجوری نگوتو خیلی هم دختر خوبی هستی شانس هم داری فقط خودتو دست کم گرفتیاعتماد بنفس داشته باشزرنگ با ...

نه من در قفل کردم تا فردا ظهرم نمیام بیرون از ادم عوضی بدم میاد چکار کنم ی مدت گفتم دستم تو جیب خودم میره اما کو میشه بیام خصوصی خیلی دلم پرع

الان چه کار میکنی درس میخونی ؟ دانشگاه میری؟

نه درس مدرک گرفتم دو سال پیش  ارشد هم اگر بتونم هزینه دانشگاه بدم میرم ولی جای زخم هایی که بهم زدو و امشب حرفاشون اون موقع که بی پناه بودم و اینجور رها شدم یادم نمیره من ی گارد گوشی خواستم بخرم شر شد اینا هیچی نیست