2777
2789
عنوان

کیا حوصله ندارن به خودشون‌ برسن

243 بازدید | 17 پست

جز اینکه هرروز برم‌حموم و بعدش یه آبرسان بزنم  یا‌وقتی میرم‌بیرون ضدآفتاب بزنم اصلا به خودم‌ نمیرسم حتی حوصله رژلب زدنم ندارم

نه ماسکی نه چیزی

موها و ناخنامم همیشه کوتاهه چون‌حوصله رسیدگی ندارم 

حس میکنم باید به خودم برسم ولی اصلا حوصله ش نیست 

نمیدونم از گرماست از بی پولیه از چیه 

کیا مثل منن

بیاین دور هم ببینیم چیکار کنیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین که هر روز میری حموم یعنی حوصله داری

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

من اینجوری ام

افسرده م وداره صورتم چروک میشه تو 27سالگی واین موضوع بیشتر ناراحتم میکنه

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
فکرشو‌کن من مهر عروسیمه بچه داشته باشم چی میشم

پس زود خسته شدی عزیزم

الان و بعد از عروسیت اوج شارژ بودنت باید باشه

من بچه کل وقت و انرژیمو گرفته

تازه این وسط یهو دندون درد و سنگ کلیه و بچه ی زبون نفهم و تنهایی هم دست به دست هم بدن مثل امروز من،میشه واویلا

پس زود خسته شدی عزیزمالان و بعد از عروسیت اوج شارژ بودنت باید باشهمن بچه کل وقت و انرژیمو گرفتهتازه ...

مقصر شوهرمم هستا

مثلا میریم بیرون باهم یا خونه تنها میشیم میگه آرایش نکن عطر نزن تتو نزن فلان نکن مو رنگ نکن لاک نزن 

بی ذوق

منم بی انگیزه کرده