2821
2789
عنوان

شکست عشقی

60 بازدید | 5 پست

سلام قلبم خیلی درد میکنه من از اول دانشگاه با یه پسری دوست داشتم و باهام خیلی خوب رفتار میکرد محبت میکرد تو تخم چشام دو ماهه پیش نگاه میکرد میگفت دوستم داره عاشقمه تموم زندگیشم منم حرفاشو باور کردم و واقعا دوسش داشتم خیلی حسم بهش زیاده واقعا عاشقش شدم ولی چند روزه پیش اومد ی دفعه بهم گفت منو نمیخواد و دیگه دوستم نداره جوری جیغ کشیدم ک از اون موقع گلو دردم درست نمیشه امروز رفتم دکتر...پوست استخون شدم از همه جاهم من اللن نمیدونم باید چکار کنم شبا وقتی میخوابم نفسم بند میاد و قلبم درد میکنه فشارم میره بالا هرروز با ی عالمه حس بد بیدار میشم پکیج روانشناسی گرفتم با دوستام حرف زدم اما هیچ کدوم تاثیری ندارع بدیش اینجاست ک قراره دوباره تو دانشگاه ببینمش چند بار اشتباه کرد حتی ی بار اومد بهم گف ی دختره دیگ هست دوستم داره از عصبانیت گوشیمو کوبیدم زمین خورد خمیر شد مجبور شدم همه پس اندازامو بدم ی گوشیه دیگ بخرم اون موقع تصمیم گرفتم محبتامو بیش تر کنم تا نره بمونه پیشم ولی واقعا بااحساساتم بازی کرد قلبم شکسته من خودمو میشناسم دیگ نمیتونم هیچ وقت فراموش کنم شدم ی مرده متحرک بین این همه مشکلات زندگی اینم ی مشکل دیگه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم خیلی از دخترا مثل خودتن فقط تو نیستی پسرا همینن آسیب زننده هستن اکثرشون مثل هم هستند اطراف منم زیاد دیدم اینجور جریانات اونقدر که بگم دیگه عادی حساب میشه می‌دونم حالت چقدر بد هست مثل اعتیاد میشه اون حس دوست داشتن ولی بدون فقط تو نیستی خیلیا مثل خودتن درس عبرت بگیرید وگرنه بار‌ها و بار‌ها تکرار میشه ..به مرور زمان خوب میشی بچسب به درس و کار و زندگی.

به سراغ من اگر می‌آیی نرم و آهسته بیا مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من☘️☘️
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز